![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Muszę się pochwalić- od ponad tygodnia swiecę na niebie jako GWIAZDA!
![]() 1. Macie jakieś sposoby na urozmaicenie życia moich simów? (romanse nie wchodzą w grę, moi simowie wykazują absolutny brak zainteresowania nimi.. :oops: ) 2.Czy do zwykłych zawodów dodano jakieś nowe w tym dodatku? 3. Macie jakiś sposób na zdobycie nagrody publiczności? Z góry dzięki! 8) |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Iris, mogę ci zaproponować:
1. Jedź do dzielnicy showbiznesu, zdobywaj przyjaciół!!! 2. Nie sądze. 3. Właśnie to jest do odpowiedzi 1. Żeby się nie nudzić, zdobywaj nagrody! |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja myślę, że żeby się nie nudzić zrób jakąś imprę do 4 w nocy (a raczej już rano) a potem śpij do ok. 15 i zacznij od nowa!!! A jak ci się też to znudzi to możesz sprawić sobie dziecko! Wkońcu dzieci wprowadzają do domu tyle radości!
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
hmmm....ja już też się trochę nudzę Simami i nie mogę się doczekać 2
![]() ![]() Z nudów zrobiłam sobie dom dziecka,cmentarz i odzwierciedlenie moich znajomych ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Można pzrecież kupić zwierzaka i starać się , aby to on zdobył złoty puchar. To nigdy nie jest nudne. Jeszcze oprócz kotów i psów są rybki , ptaszki i żółwie.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A jak to wszystko wypróbujesz, co wyżej jest napisane i dalej bedzie nuda, to proponuje Ci nie grać w tą grę, przez jakiś czas...
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie no już nie przesadzajmy. Nie grać w TS... Ohh... Jak o tym pomyślę robi mi się niedobrze... Myślę, że większość osób na forum jest uzależnionych od tej gry... Możesz zrobić sobie dwie rodzinki w jednej męża, żone i dziecko i w drugiej to samo. Niech rodziny się zaprzyjaźnią, a potem nie się wyswatają np.: pan N. z panią Z i pan Z. z panią N. Może ci to trochę urozmaici zabawę... <_<
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
apropos 3. to musisz mieć duzo przyjaciół wśród fanóe, czyli tych zwykłych 'Każdych' , a potem tylko czekać na nagrodę
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
nie przywracajcie do życia tych starych tematów oki?
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ja tam nie gram juz w gwiazde, znudziła mi sie, przeciez osiagnalem cel gry: zostałem gwiazdą! Czyli to tak jakbym ją przeszedł... |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|