Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.11.2010, 10:07   #1
Mistery
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry

Nie, wybór szybko, ale jak klikam przykładowo Specjalne-Romantyczka-Pocałuj, to za nim ona go pocałuje to mija np: 1 godzina simowa, kończenie interakcji, z paska trwa 30 minut simowych. Gra ładuje mi się wolno, pasek zapełnia się w 6 minut, w ten czas kończy się muzyka i słychać telewizor bądź muzykę lub moje simy. W klubach jest mało osób, w tych bez bramki do 6 osób, ale mało osobistości moja Simka poszła do Kujona, i była tam ona(4 gwiazdki) i jakaś kobieta co miała gwiazdek: 1, w Plazma 501 - była sama. Trudno spotkać Matthewa Hamminga, i inne gwiazdy. Taksówki, co moją rodzinę minęło przyjeżdżają po 2 godz simowych. Paparazzi wiedzą rzeczy typu rozwód z Tomem Wordy, co dzieje się w Domu. Strasznie mnie wciąga, ale też przynudza tymi pustkami i bugami.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.11.2010, 11:51   #2
hellraiser
Guest

@up mam identycznie. Pomiędzy interakcjami mija z pół godziny, się wloką w tych drzwiach, jakaś masakra. Jakby PZ nie mogło być tak dopracowane jak Kariera, która chyba nie wywołała u mnie żadnego błędu typu zacinanie się w drzwiach, wywalanie z gry itp. Zainstalowałem sobie Dwójkę i w nią gram, nie ma tam tych irytujących Simów gdzie żeby się ubrać potrzebują półtorej godziny, wyjść z domu godzinę bo oczywiście się zatną w drzwiach... Chyba dopiero teraz wykorzystam Dwójkę w 100%, na starym komputerze parcela ładowała się 5 minut, na nowym - w 20 sekund. Pozwiedzam sobie wszystkie parcele, wykąpię się w morzu, popatrzę jak pada śnieg, kupię psa... No i ustawiłem sobie podgląd rozmiaru świata (czy jakoś tak ) na Duże żeby była "prawie" Trójka. No, to tyle.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.11.2010, 19:15   #3
miciurzynka
Guest

ogolnie gra nie jest zla ale wlasnie te bledy najbardziej wkurzaja , ja zapisuje co jakis czas, juz raz musialam wkliknac kod reset sim bo utkneli w windzie na dzien, moj facet jest dziennikarzem i w sumie przez pisanie recenzji o innej gwiezdzie dostal 1 gwiazdke a 2 za imponowanie gwiezdzie na poczatku , mam pytanie jak dalej rozpracowywac zeby bylo wiecej gwiazdek,

a jeszcze jedno zonka dziennikarza jest hakerem i moze siebie wpisywac na liste do dyskotek itd. to wtedy ja normalnie wpuszczaja- ona ma tylko jedna gwiazdke i nie wiem jak im dac wiecej u mnie nie ma w miescie nikogo z 5 gwiazdkami wszyscy z 1 ;/ , wiec niech ktos mi doradzi bo juz mi sie nadawac z tymi gwiazdami nie chce i paparazzi tez proboje zaimponowac i nic.. ;/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.11.2010, 19:27   #4
Kamis

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał miciurzynka Zobacz post
ogolnie gra nie jest zla ale wlasnie te bledy najbardziej wkurzaja , ja zapisuje co jakis czas, juz raz musialam wkliknac kod reset sim bo utkneli w windzie na dzien, moj facet jest dziennikarzem i w sumie przez pisanie recenzji o innej gwiezdzie dostal 1 gwiazdke a 2 za imponowanie gwiezdzie na poczatku , mam pytanie jak dalej rozpracowywac zeby bylo wiecej gwiazdek,

a jeszcze jedno zonka dziennikarza jest hakerem i moze siebie wpisywac na liste do dyskotek itd. to wtedy ja normalnie wpuszczaja- ona ma tylko jedna gwiazdke i nie wiem jak im dac wiecej u mnie nie ma w miescie nikogo z 5 gwiazdkami wszyscy z 1 ;/ , wiec niech ktos mi doradzi bo juz mi sie nadawac z tymi gwiazdami nie chce i paparazzi tez proboje zaimponowac i nic.. ;/
Lola Belle czy jak ona ma 5 gwiazdek. I Mathew Hamming nie wiem jak ich się pisze Musisz poznawać każdą osobistość i dobrze by było się z nimi zaprzyjaźniać.

Życie pisze swój scenariusz, nieważne jakie były plany.
Kamis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.11.2010, 19:59   #5
miciurzynka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kamis Zobacz post
Lola Belle czy jak ona ma 5 gwiazdek. I Mathew Hamming nie wiem jak ich się pisze Musisz poznawać każdą osobistość i dobrze by było się z nimi zaprzyjaźniać.

no wlasnie ja nie mam nikogo takiego , wszyscy znani maja po jednej gwiazdce moj facet ma 2 i nie wiem jak dalej dzialac.. ;/

Cytat:
Napisał Kamis Zobacz post

no wlasnie ja nie mam nikogo takiego , wszyscy znani maja po jednej gwiazdce moj facet ma 2 i nie wiem jak dalej dzialac.. ;/

Ostatnio edytowane przez Liv : 25.11.2010 - 15:20
  Odpowiedź z Cytatem Otrzymano Ostrzeżenie
stare 15.11.2010, 20:35   #6
nmin

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał miciurzynka Zobacz post
Ale grasz w Bridgeport czy innym mieście?
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.11.2010, 19:24   #7
marandile

Reputacja: 14

gralam całą niedziele, ale stwierdzam, ze dodatek jest kiepski, wampiry sa takie jak w dwojce, dostanie 5 gwiazdek to tylko zaprzyjaznienie sie z paroma osobistosciami, caly czas pod ratuszem jest 30 simow, a reszta miasta jest pusta, musze jeszcze wypróbować nowe instrumenty i miksologie.
marandile jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania