Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.11.2010, 22:29   #221
Color
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry

Ok, Po Zmroku to najlepszy dodatek do trójki.
Bo Wymarzone Podróże to tylko trzy nowe miasta, robienie nudnych misji (RPG im się zachciało -.-), Kariera to tylko kilka nowych karier a większość z nich jest nudna.
Po Zmroku: wampiry, kluby, extra muza, gwiazdy, piękne miasto no i super ubrania. ^ ^
I cyyycki. xD (musiałem to napisać). Bary są spoko a wampiry też. ;pp
Oceniam dodatek: 8/10 boo jest dość dużo błędów.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.11.2010, 22:38   #222
anie_1981

Reputacja: 10

Ja oceniam 7/10, ale gdyby nie było błędów, a przynajmniej nie takich poważnych, to bym oceniała 9/10. 1 punkt odebrałabym za wampiry, bo ich nie lubię, i za takie drobne rozwiązania, które mi się nie podobają. Np. tylko jedna rodzina we wieżowcu, brak wokalu, brak DJ'a i takiej jego konsolety (nie wiem czy dobrze to nazywam). Reszta nie jest na tyle poważna, by nie mogły tego naprawić mody. No ale myślę, że z błędami poradzą sobie łatki, mam przynajmniej nadzieję, bo jeśli nie, to będę zmuszona odłożyć PZ na półeczkę i nie grać w ten dodatek. To co się u mnie w grze wyprawia to istne szaleństwo. Nie da się grać. Co chwilę muszę przenosić rodzinę z domem do nowej wersji miasta, bo problemy gonią problemy.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.11.2010, 22:51   #223
Color
Guest

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Np. tylko jedna rodzina we wieżowcu
Ciekawe, bo jak dziś grałem w Po Zmroku to z drzwi obok apartamentu mojej rodziny w simach wyszedł jakiś facet, i zjechał windą.
Ale DJ im nie podaruję. D:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.11.2010, 23:23   #224
miciurzynka
Guest

chyba szal na twilighta odbil sie na simsach ze nie podarowali tych wampirow juz, wiem ze byly wczesniej itd. ale teraz u mnie to co 2 to wampir - same sie chyba zmieniaja a bynajmniej jak zycie sie toczy dalej to zawsze jakis tam sie znajdzie, juz jednemu dal sie moj koles napic- sam dobrowolnie - jaki uprzejmy no hehe, to pozniej 20 h mial niedobor hemoglobinki buahha, on jak cos wymysla to jaja z tymi opisami nie raz

czy moge zrobic tak ze z SV przeniose moija rodzinke z cala chata nawet itd.
do BP , ?? juz dawno nie gralam w simsy i nie pamietam .. ;/ to jest moj wielki powrot - wgralam wszystkie dodatki ,

Ostatnio edytowane przez Liv : 25.11.2010 - 15:23
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.11.2010, 23:29   #225
anie_1981

Możesz tak zrobić. Idziesz do edycji miasta, klikasz na swoją rodzinę i wybierasz ikonę folderu. To jest opcja "zapisz do biblioteki czy tak jakoś. Potem idziesz do nowego miasta i umieszczasz parcelę ze swoim domem i ludźmi na jakieś pustej parceli, która jest przeznaczona pod budowę domów, a nie parcel publicznych. Gotowe.
stare 16.11.2010, 00:16   #226
miciurzynka
Guest

dzieki za podpowiedz , wlasnie tak robie zaraz zobacze czy dziala , bo cos nie moglam zagrac w nowym miescie zadna rodzinka , ;/ wiec ciekawa jestem ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.11.2010, 00:35   #227
marandile

Reputacja: 14

Cytat:
Napisał Color Zobacz post
Ciekawe, bo jak dziś grałem w Po Zmroku to z drzwi obok apartamentu mojej rodziny w simach wyszedł jakiś facet, i zjechał windą.
Ale DJ im nie podaruję. D:
No bo mieszkaja niby inne rodziny, ale w czarnych dziurach, a w kazdym apartamencie jest jedno normalne mieszkanie.
marandile jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.11.2010, 18:03   #228
Katka_Psychopatka
Guest

Recenzja http://hadret.com/2010/11/14/the-sims-3-po-zmroku/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.11.2010, 21:12   #229
Ilona
Guest

ostatnio miałam dziwna i denerwującą sytuacje,moja simka dostała zlecenie,aby wypić drinka w Prosperity-czy jak to się tam pisze,usiadła przy barze,aby go zamówić,a pani miksolog sobie ja olała i poszła piętro niżej posłuchać gry na fortepianie,natomiast drugi miksolog zaciął się przy drzwiach wejściowych i musiałam go skasować

jako ciekawostkę dodam,ze mając pragnienie dostania się do VIP-ów wystarczy kliknąć na bramkę i wybrać opcje wejdź,olewając bramkarza
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.11.2010, 22:55   #230
anie_1981

Katka_Psychopatka, recenzja naprawdę jest trafna. Ja dałabym grze 9/10, gdyby nie bugi. W zasadzie to mam gdzieś niedociągnięcia w stylu jedna rodzina (grywalna) na wieżowiec i takie tam. Ale bugi... masakra. Jedno mnie tylko zastanawia... W recenzji była mowa, że jedna łata do PZ już wyszła, ale to chyba jakieś "nieporozumienie". Łatka nie była do PZ, tylko do podstawki i poprzednich dodatków/akcesoriów. Łat tych wymagały poprzednie odsłony, żeby można było zainstalować PZ, ale typowo do PZ jeszcze nic nie wyszło. Przynajmniej launcher o niczym mnie nie informuje, a też i na oficjalnej stronie gry nie ma wzmianki o łacie "do Po Zmroku". Poza tym nie mam się czego doczepić, z recenzją się w 100 % zgadzam i mogę się nawet pod nią podpisać.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania