![]() |
#21 |
Sk±d: Pi³a
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
![]()
Tak wiêc moja kandydatura jest podpisana , ¿e tak mo¿na powiedzieæ
![]() hie hie I dziêkuje Inni pisali ¿e wysz³o im w jakim¶ te¶cie bla bla~ ¿ywio³ Jest tu jaki¶ test ¿eby to sprawdziæ? I tak wiem, ¿e mój ¿ywio³ to woda ;d @edit: A co do testu to znaki zodiaku siê zgadzaj± i to o czym pisz± o.O Ostatnio edytowane przez Paka : 31.08.2010 - 09:52 |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Admin Emerytka
Sk±d: Las
P³eæ: Kobieta
|
![]()
http://www.paranormalne.pl/index.php?showtopic=8930 tu opis
a tu krotki tescik http://grzegomonia.com/dziwne/zywiol...5155fea2ddaacd
#23 |
Guest
|
![]()
okej, ustalilam, ze w jednej druzynie moze byc maksymalnie 8 osob. dlatego teoretycznie, jest jeszcze 8 miejsc wolnych. ale spokojnie, mozna sie zglaszac do tego 12.09. i jak bedzie za duzo osob, to bedziemy wybierac. aczkolwiek osobiscie watpie, abysmy dobili nawet do tych 8 osob w druzynie, na razie jest idealnie po 6. to by bylo na tyle z ogloszen.
|
![]() |
#24 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zadania bêd± ¶ci¶le zwi±zane z ¿ywio³ami, czy to tylko nazwy grup w celu uatrakcyjnienia konkursu?
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
nie, to tylko taka atrakcja ;p
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
gwoli wyjasnien - bo jakas drobna dyskusja wyniknela w temacie ze skladem druzyn - tematy juz sa zalozone w odpowiednich dzialach, a nadanie kolorow odbedzie sie jutro po 17, ewentualnie nastepnego dnia (w zaleznosci od dyspozycji administratorow). publikacja pierwszego zadania oczywiscie 19.09.2010. pytania zadajecie tutaj.
|
![]() |
#27 |
Sk±d: Lublin
|
![]()
Czy w razie czego mozna siê wycofaæ z konkursu?
|
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
mozna
xxx |
![]() |
#29 |
Sk±d: Trójmiasto
|
![]()
mam nietypowe pytanie i slabe pojecie o konkursie, jednak ciekawi mnie.. kiedy nast. edycja/ odslona konkursu? :p
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
nie wiem czy kiedykolwiek bedzie. ja generalnie nie mam do tego nerwow... ale moze jakis inny admin/mod bylby chetny do organizacji, wtedy jego meczcie.
|
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|