![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej
![]() ![]() Przód domku ![]() Taras ![]() PARTER Hall ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia połączona z jadalnią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Gabinet ![]() ![]() ![]() I PIĘTRO Hall ![]() Pokój dziecka ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia dorosłych (sorry za nieposłane łóżko) ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Tył domu ![]() Rzuty ![]() ![]() ![]() Dziękuję za uwagę i proszę o konstruktywną krytykę ![]()
![]() |
#2 |
|
![]()
Bryła: zwykła,nic specjalnego.
Ogród: p u s t y! Nie ma nic ciekawego. Nie podoba mi się. Hol: pusty,mało rzeczy,fajny odkurzacz. Kuchnia:nie,zupełnie mi się nie podoba.Za wielka i nie pasują mi kafelki. Jadalnia: ciemno,nie pasuje ta półka,fajne krzesła Salon: Te lampy nie pasują,telewizor`wchodzi` na okna i jest za wielki. Łazienka: Nie oświetlona,nijaka,za dużo lamp,fajny ten jakby proszek na pralce. Gabinet(?): mało co pasuje np. fotel do krzeseł przy stolików do szachów albo obrazy, aż trzy [puste!]szafki na książki,fajna farba Hol na II piętrze:nijaki,pusty Taras: niee:/ Pokój dziecka: bardzo mi się podoba! Wszystko jest dobrze dopasowane, fajne te mebelki ![]() Sypialnia:: taka delikatna,bardzo ładna,w moim typie. ![]() Łazienka: Za szara,nie w moim typie, ta suszarka jest zardzewiała (?)fajna wanna. Ogółem: Za mało różnorodności,podłogi są prawie wszędzie takie same,nie zawsze są dopasowane rzeczy.Drugie piętro jest lepsze od pierwszego.Puste pomieszczenia.Najlepszy:pokój dla dziecka i sypialnia.Najgorszy: ogród. Próbuj dalej, chętnie zobaczę następny twój dom.Jak na pierwszy to nawet ok ![]() Pozdrawiam,Sheila~
Ostatnio edytowane przez Sheila : 13.12.2010 - 10:37 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 19
|
![]()
Generalnie nie ma naczym zawiesic oka, jedynie co mi sie spodobalo to pokoj dla dziecka a zaraz potym sypialnia. Gdybym mial ten domek ocenic dalby ci okolo 4.5/10
To jest twoj pierwszy dom wiec sie nie przejmuj ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła : No rzeczywiście średnio ale tak tragicznie to nie jest.
Korytarz na parterze : Tak trochę goło ale nie wesoło - zbyt pusto. Balkon : Można by dorzucić z parę roślinek ale lampy zapewne świetnie dekorują w nocy. Szkoda, że nie ma zdjęć. Kuchnia + jadalnia : Bardzo ładne tylko łyso na podłodze przy szafkach. Salon : chyba taki by spotkać się tylko na herbatkę i poczęstunek no i wielgachny TV, który zasłania skrawek okien ! xD Łazienka I piętro : Fajny klimat, elegancki. Pokój dziecka : hehe "Hallo" <-- dobre ! mam na myśli tablicę Reszta : wporzo, jak należy. No cóż jak na pierwszy dom to bardzo ładnie choć nie znam twoich zdolności do końca ale 8.5 się należy. ![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Za pusty jest ten dom i taki zimny jakiś. Popracować nad nim musisz
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|