![]() |
#42 |
Sk±d: Dolny ¦l±sk
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Mo¿esz mieæ 1 sima i 7 psów (w sumie 8 postaci) i wiêcej simów nie dodasz, ani psów nie zaadoptujesz.
Nawet jak bêdziesz chcia³a mieæ szczeniaki to suczka mo¿e byæ w ci±¿y, ale nic nie urodzi (albo nawet w ci±¿ê zaj¶æ ju¿ nie bêdzie mog³a). |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Sk±d: Hel
|
![]()
Jak tam po ¶wiêtach mam nadzieje ¿e wszystko ok !!!!!
I mam do was chyba tak my¶le moje ostatnie pytania ale mo¿e to nie bêd± ostatnie pytania zale¿y jak mi siê bêdzie wiod³o w tej grze !!!!!!!!! A TO PYTANIA !!!!! 1-Czy w simach mo¿na mieæ samochud ?? 2-Dlaczego mój sim niechce robiæ tego co jemu karze ? 3-Moja kuzynka w swojej rodzinie simów mia³a trzy simy i dwa psy urodzi³o jej siê 3 szczeniaki ja natomias mia³am terz 3 simy i dwa psy pu¼niej zaadoptowa³am dwa psy i urodzi³ mi siê jeden szczeniak czy to ta liczba simów zmieni³a liczbe tych szczeni±t ??? 4-Dlaczego gdy poodawa³am psy i zostawi³am dwa znów mia³am jednego szczeniaka ? 5-Tata jedneo z moich szczeni±t to czarny kródko w³osy latrelek a mama to Huski oba maj± stercz±ce uszy czyli stoj±ce po kim szczeniak odziedziczy³ klapniête uszka ?? 6-Co zrobiæ by simy nie umiera³y bo nie chc± je¶æ chociasz lodówka pe³na ? CZEKAM NA ODPOWIEDZI I MO¯E ZNAJDE JAKIE¦ NOWOE PYTANIA!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Sk±d: Dolny ¦l±sk
|
![]()
Cze¶æ Psina
![]() 1. Samochód mo¿na mieæ w dodatku Nocne ¯ycie, ale do tego musisz mieæ jeszcze podstawê do The Sims 2. Ewentualnie mo¿na ¶ci±gn±æ z internetu, ale nie wiem, czy w Historiach bêd± dzia³a³y. 2. Wy³±cz woln± wolê w opcjach gry. 3. Nie mog³o siê wiêcej urodziæ szczeniaków, bo jak ju¿ pisa³am, liczba postaci na parceli nie mo¿e przekroczyæ 8. 4. Mo¿e po prostu tylko tyle suczka da³a radê urodziæ. W prawdziwym ¿yciu te¿ siê zdarza, ¿e rodz± siê po jednym piesku. 5. Nie musia³ dziedziczyæ. Nie jest regu³±, ¿e jak rodzice maj± czarne w³osy, to ich dziecko nie mo¿e mieæ blond ![]() 6. Najpierw wy³±cz woln± wolê, to bêdziesz mog³a je wtedy zmuszaæ do jedzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Sk±d: woj. ³ódzkie
|
![]()
bierzesz telefon i klikasz us³ugi i tam masz o¶rodek adopcyjny oddaj zwierzaka i o¶rodek adopcyjny przygarnj mnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
O ja nigdy z takim psem problemu nie mia³am bo takiego niemia³am =(
Jak zrobiæ takiego gro¼nego psa ???? Ja biore nie przyjacielski agresywny jak warczy i gryzie muwie mu ¿e robi dobrze i nigdy nie mia³am tak agresywnego psa =( dziwne =( |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Sk±d: Malbork
|
![]() Cytat:
A wiêc mo¿e siê staæ tak jak pisze Psina ![]() |
|
![]() |