Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.12.2010, 12:51   #351
hellraiser
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3: Po Zmroku - Zdjęcia i filmy

Ee, to zależy. Chyba z 2 razy owdowiała (przez przypadek) a 4 się rozwiodła. Co do tych rozwodów, jak nie chcecie mieć skandali, to trzeba się rozwodzić w domu, a nie na parceli publicznej. Moja Simka rozwodząc się z 2 mężem xD pod Spa (w sumie to sama sobie głupia wywołała romans pod moją chwilową nieobecność, bo ma cechę flirciara, podeszła do jakiegoś kolesia i zaczęła go całować i mąż to zobaczył) zerwali ze sobą, i na drugi dzień było że wzięła rozwód, że kogoś pobiła (ukąsiła) i że grzebała po śmietnikach, co nie było prawdą.

Co do tego 7 małżeństwa, to chyba to już będzie ostatnie, bo nie chce mi się rozbijać rodziny i robić kolejnej Mody Na Sukces. Poza tym, Matthew Hamming to nie-wampir, więc jego żona może codziennie robić sobie z niego obiad. A tak, jak wychodziła za wampirów, to nie miała darmowej kolacji z pierwszej ręki. Najwyżej owdowieje, bo pewnie mężuś legnie ze starości, a ma chyba 10 dni do staruszka, a ona 82 ;D
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.12.2010, 22:32   #352
anie_1981

Reputacja: 10

Oto zdjęcia dzieciaków. Dla przypomnienia, mam parkę (Anastazja i Jason Bard) z dwójką dorosłych dzieci z rodzinami. Syn Ernest i jego żona Mia mają syna Elvisa, a córka Matika, ma męża Feng'a i syna Jina. Teraz ona i dzieciak noszą nazwisko męża, czyli Choo. Chłopcy są w drugiej fazie rozwojowej. Kuzyni bawią się razem, ale Elvis jest starszy i "dzisiaj" czasu gry będzie dzieciakiem z podstawówki.

Elvis i Jin

Jin wymachujący klockiem
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.12.2010, 22:37   #353
Chryzantem Złocisty
Guest

Jin jest śliczny,wygląda jak lew!
fajne masz te dzieciaki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.12.2010, 10:10   #354
anie_1981

Dzięki. Zbieram Simów o orientalnej urodzie. Akurat wychodzi tak, że mam w tej rodzinie trzy matki o europejskiej urodzie i trzech ojców-Azjatów. Najmłodsi, Elvis i Jin, wdali się w ojców.
stare 15.12.2010, 12:25   #355
Serakel

I teraz ja dam parę zdjęć z moją simką Leną

najpierw film jak tańczy
http://************/player.php?v=4hawdw&s=7

zdjęcia dam później

I jeszcze pytanie, czy komuś lokaj chodził nago po domu ??? Może dam zdjęcie, bo zdziwiona robię, gdybym miała pokazać.

edit:
film bez dźwięku niestety nie wiem dlaczego
Serakel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.12.2010, 14:21   #356
anie_1981

Masz ustawione nagrywanie z dźwiękiem w opcjach gry? Bo to może być powód. Czasami też Youtube blokuje ścieżkę dźwiękową, jeśli melodia w tle ma prawa autorskie. Jeden z moich filmów też miał dlatego zablokowany dźwięk. Musiałam podmieniać ścieżkę dźwiękową na inną.
stare 15.12.2010, 16:45   #357
hellraiser
Guest

Ładne te dzieci, Anie. Mają taką ładną, azjatycką urodę. Szkoda, że nie urodziła Ci się dziewczynka. Taka mi się marzy - śliczna dziewczynka o takiej właśnie urodzie. Jako że moje umiejętności w CAS to dno to takiej nie zrobię samodzielnie. Ostatnio ściągnąłem taką ładną Simkę-azjatkę, ale była czarna (w sensie że nie murzynka, nie wime jak to opisać).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.12.2010, 20:56   #358
kawka0

Cytat:
Napisał jatomamx3 Zobacz post
do Kawka0.

Przepraszam że odpisuję tutaj ale nie mogę wysyłać wiad. prywatnych.;/ nie wiem czemu ale wyskakuje mi jakiś błąd;/

Już mówiłam że jestem kobietą.
pierwszy raz słyszę o kodach na kolor włosów... Ja to zrobiłam w edycji sima gdy zmieniałam fryzurę. Masz tam paletę kolorów. Nie znam żadnych kodów.
przepraszam, że dopiero teraz odpisuje ;D i przepraszam ze nazwalem cie mezczyzna ;D nie chodziło mi o kod na kolor włosów tylko ... jakby to wytlumaczyc ;/ jak masz palete kolorów to pod spodem masz takie kody liczbowe dzięki którym właśnie możesz komuś podac ten kolor ;D
kawka0 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.12.2010, 21:16   #359
anie_1981

Chrzan, dzięki za miłe słowa... Ci chłopcy to celowo są chłopcami. Ja jakoś tak nie przepadam za dziewczynkami. Dzieci w ogólności raczej mnie denerwują, ale dzieci płci żeńskiej zwłaszcza. Taka dziwna jestem.
stare 15.12.2010, 21:41   #360
nmin

Cytat:
Napisał Chrzan Zobacz post
Taka mi się marzy - śliczna dziewczynka o takiej właśnie urodzie. Jako że moje umiejętności w CAS to dno to takiej nie zrobię samodzielnie.
Widzę, że masz WP, może spróbuj ściągnąć kilka par Chińczyków z otoczenia chińskiego i rozmnażaj je, dopóki nie wyjdzie ładna dziewczynka? Nie musisz przecież grać nimi cały czas, w ciąży mogą sobie być gdzieś tam w nieaktywnej rodzinie. A Ty kontrolujesz dorastanie dzieci i w odpowiednim momencie siup, i kradniesz ładną dziewczynkę do siebie
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania