![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
1.Mógłby mi ktoś rozpisać jakie możliwości daje jakiś punkt "np. taniec i muzyka" ? I jak zdobywa się punkty za które jest aspiracja np. smażony ser?
2.Mortimer ustawił sobie za punkty aspiracji na maxa aspirację wiedzy gdzie była pomoc w wezwaniu kosmitów :eek: dobra, więc zaczął przez najdroższy teleskop wołać kosmitów, ale nie przybyli :/ Jak często oni przybywają? 3.Czy często zdarza się że jeśli 1 ze stron która chce mieć dziecko z kimś ma powójny poród czy jakoś tak, to rodzi bliźniaki ? Są to po2-jne szanse na bliźnięta.Czy da się rozpoznać ciąże z 2 dzieci? Ostatnio edytowane przez Psychosis : 28.12.2010 - 09:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
1. Sorry, ale tego ci nie pomogę, nie wiem o co chodzi.
![]() 2. Kosmici rzadko przybywają. Ja ciągle próbuję i nic nie wychodzi.. 3. Bliźniaki zazwyczaj rodzą się też rzadko. I tego nie da się rozpoznać, dopiero to zobaczysz w trakcie porodu, że na świat przychodzi dwoje dzieci. + Można mieć szybko bliźniaki. Wystarczy przy kombinacji klawiszy CTRL+ SHIFT+C wpisać w okienko FORCETWINS. (Kod wpisujemy, kiedy kobieta jest w ciąży) I po sprawie urodzą się 2 maleństwa. ; ] . Ja zawsze gram na kody , i nie kiedy wpisuje kod. Ale zazwyczaj czasami. I teraz nawet kiedy nie chcę mieć bliźniaków to i tak się rodzą, ten kod już chyba tak został. ; P . |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|