![]() |
#3241 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Wie ktoś coś jeszcze? @E: albo w ogóle skąd wziąć ten owoc życia?
Ostatnio edytowane przez Kamis : 27.12.2010 - 22:12 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3242 |
|
![]()
Oj chyba nie dam wam spokoju ale muszę się coś dowiedzieć więcej.
Kolejna porcja pytań Czy jest coś takiego jak sylwetka czy coś takiego czyli gdzie znajdę sylwetkę mojego sima czy jest chudy czy gruby? Czy każdy tak ma,że jak hodujecie rośliny to potem nadają się już do wyrzucenia chociaż pisze status jałowy co to znaczy????? I kolejne pytanie chociaż powinno być nie w tym dziale ale widocznie tego nie mam tak dla upewnienia. W dodatku Kariera są te nowe kariery jak detektyw i strażak Czy mogę jego spokojnie robić te kariery w tym mieście z podstawy?? Wiem,że ostatnie jest w nie tym dziale ale może planuję je kupić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3243 |
Reputacja: 16
|
![]()
1. Nie ma opcji sprawdzenia sylwetki.
2. Po jakimś czasie zbierania plonów roślinka będzie jałowa, czyli martwa. Trzeba ją wyrzucić, bo nie da już plonów. 3. No oczywiście. ![]() ![]() 4. Oczywiście. Przy wejściu do np. Sunset, gra zapyta się, czy umieścić remizę i inne budynki w mieście. Klikasz wtedy tak i po sprawie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3244 |
|
![]()
Dzięki
A jeszcze takie malutkie pytanko spełniłem marzenie życiowe mojego sima i mi zniknęła nagroda zmiana pragnienia i co do dalej są jakieś inne sposoby zmianę Życiowego Pragnienia. Aha zauważyłem jeszcze,że pracując jako naukowiec jej szczyt kończy się na 9 szczeblu czy to normalne dla młodego Dorosłego czy nic niepokojącego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3245 |
Reputacja: 16
|
![]()
Gdy spełnisz pragnienie życiowe, nagroda automatycznie znika.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3246 |
Reputacja: 12
|
![]()
Zna ktoś jakiś sposób by raz a dobrze skutecznie pozbyć się sima?
Od kilku simowych dni męczę się z jednym a on jak na złość nie chce umrzeć. Tzn. on umiera, ale śmierć nie chce go zabrać. Za każdym razem jego pech śmieszy mrocznego kosiarza i (jego zdaniem) wszystkich dokoła, więc zostawia tego sima przy życiu by nie psuć innym rozrywki. Zabiłam go już chyba z 15 razy, na wszystkie możliwe sposoby (oprócz spadającej satelity i starości) a on dalej żyje.
![]() |
![]() |
#3247 |
|
![]()
Sandra:
Za pomocą kodu testingche...... itd nacisnij shiftem na sima i zmien mu cechę z pechowca na jakąs inn. I wtedy go zabij ![]() Jak zmienić muzykęw tych głośnikach z aktualizacji? Próbowałam już wieloma sposobami ale dalej leci tylko muzyka klasyczna! Jest to trochę wkurzająca gdy robie sobie "Niby" Klub (gdyż nie mam Po zmroku) i leci tylko ta muzyka. A w normalnym radiu jest strasznie cicha i nic nie słychać. Chodzi mi o takie białe głośniki które są na parcelach publicznych w trybie budowania. Przyszły one wraz z najnowszą aktualizajcą. (tą z piersiami i klatą ;p ) Pomocy ! Ostatnio edytowane przez Emallie : 29.12.2010 - 17:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3248 |
Reputacja: 11
|
![]()
Sandra: jezeli nie przeszkadza ci nieco popaprany sposob zabicia, to testingcheatsenabled true -> shift+sim -> costam -> usun obiekt. ew. zamiast usun obiekt wez "wywolaj zmiane wieku" i tak az do smierci (jezeli jest staruszkiem, to wystarczy kliknac raz). ano i pechowca tez mozna zmienic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3249 |
Guest
|
![]()
Mam problem gdy doszla najnowsza aktualizacja mozna ja rozpoznac po mozliwosci ustawiania piersi i klaty byla. Ale jak zainstalowalem Kariere juz jej ni ma O_o A pokazuje ze mam wszystkie aktualizacje xD
|
![]() |
![]() |
#3250 |
Guest
|
![]()
Kurcze pisalam o tym wczesniej ,ale nastapily pewnie komplikacje ;/ wczytalam calkiem nową grę ,wylaczylam starzenie i przebieg historii .Grałam jedną rodziną przez jakis czas ,po kilku dniach weszlam w otoczenie zeby wybrac inna rodzinę ,a tam sim który był sam ma małe dziecko ;/ a wczesniej nie miał . Mało tego! wchodze w inną rodzinę ,a tam simka ,która wczesniej była na najwyzszym szzeblu kariery jest bez pracy;/ Sprawdzałam 100razy i zawsze mam WYŁĄCZONY przebieg historii i strzenie się... Bardzo mi to krzyzuje plany dot simów ,co z tymzrobic? bo az odechciewa się grac;/
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|