Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.12.2010, 11:54   #291
Owl Finch

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

Cytat:
Napisał manianka Zobacz post
Mam pytanie. Gdy moja simka (stylistka) chce trochę "podciągnąć" malowanie to pracuje na desce kreślarskiej, ale jak wybieram opcje projektowania mody czy wnętrz to gdy praca jest skończona to na obrazie namalowany jest napis "missing texture" ale to "dzieło" im więcej maluję tym jest więcej warte czyli niby jest OK. Czy to normalne i z czasem zniknie, czy to błąd gry? Czy u Was też tak się działo czy powstawały normalne projekty mody?? Czekam na odpowiedź.
Już napisałam, że jest to błąd. Może to przez dodatki z internetu? Wywal dodatki i spróbuj
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.12.2010, 16:27   #292
Searle

Reputacja: 10

Czy ktoś wie ile dni żyją SimBoty? Mój ma już 120 i nadal zipie, a chciałabym się go pozbyć niedrastycznym sposobem
stare 29.12.2010, 16:28   #293
Tofik
Guest

Z tego co wiem simboty nie umieraja jedynie moga miec zwarcie wtedy je sie naprawia xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2010, 18:00   #294
Owl Finch

Nie no umierają, ale to dziwne, że ma aż tyle. Grasz na epickim? Mój na tym normalnym to żył około 90 dni, tak jak simy...
stare 29.12.2010, 18:56   #295
Narcyz
Guest

Cytat:
Napisał Narcyz Zobacz post
Mam problem z projektantem wnętrz..
Pierwszy mój klient zażyczył sobie pokój pisarski, oczywiście zostały wymienione potrzebne rzeczy lecz, gdy przyszło do kupna przedmiotów to zabierało mój budżet a nie klienta. Ze względu na to, że moja simka jest raczej biedna anulowałam i chciałam wykonać zadanie jeszcze raz lecz problem się ponowił. Zrobiłam więc inne zadanie następnie wróciłam się do poprzedniego i się w końcu udało. Niestety następnego simowego dnia chcąc rozpocząć kolejne zadanie pojawił się znowu problem. Gdy kupowałam rzeczy dla klientki pola z listy w ogóle się nie odznaczały a próbowałam różnych przedmiotów, a znowu gdy coś sprzedałam to koszt zwrotny szedł do budżetu mojej rodziny. Czy wie ktoś może dlaczego tak się dzieje?
Ponawiam. Proszę o odpowiedź..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2010, 14:29   #296
Veildver
Guest

Question Odp: Pytania i odpowiedzi.

Hej, jestem tu nowy. Mam problem: mam 7 albo 8 poziom kariery detektywa i dostałem okazje z tym zatrutym jedzeniem. Mam się włamać do domu i pobrać odciski palców więc tak zrobiłem. I nie mogłem pobrać odcisków palców ponieważ mój sim ciągle robił Wróć do domu i to co robił przerywało się no to zrobiłem brak wolnej woli ale i tak miałem ten problem. Po chwili to zaczął się teleportować na zewnątrz domu i nie mogłem tego usunąć, miałem ten sam problem też w innym domu noi wkurzyłem się i wyłączyłem grę
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2010, 14:51   #297
Owl Finch

Na pewno się włamałeś? Bo tak się dzieje, jeśli wrzucimy sima do czyjegoś domu za pomocą kodu... Ewentualnie odwiedź dom podczas gdy będą gospodarze, niech Cię zaproszą do środka i wtedy "na legalu" pobierz odciski.
stare 30.12.2010, 16:20   #298
Veildver
Guest

Wink Odp: Pytania i odpowiedzi.

Dzięki Carolyn, gdy gospodarz przyszedł zaprosił mnie do środka i na spokojnie wziąłem odciski palców a wtedy się włamałem bez kodów to nie wiem czemu tak się działo.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.12.2010, 11:48   #299
manianka
Guest

Cytat:
Napisał Carolyn Zobacz post
Już napisałam, że jest to błąd. Może to przez dodatki z internetu? Wywal dodatki i spróbuj
Ja nie ściągałam żadnych dodatków z internetu i nie wiem za bardzo co zrobić....

I mam jeszcze jedno pytanie. Moja simka chce podjąć karierę wynalazczyni ale ja nie wiem gdzie pójść tzn. w którym budynku mogę ten zawód podjąć a jak chcę poszukać pracy przez komputer to nigdy nie ma tego zawodu.....Gdzie go mogę "znaleźć"?

Ostatnio edytowane przez manianka : 31.12.2010 - 11:52
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.12.2010, 12:25   #300
Kamis

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał manianka Zobacz post

I mam jeszcze jedno pytanie. Moja simka chce podjąć karierę wynalazczyni ale ja nie wiem gdzie pójść tzn. w którym budynku mogę ten zawód podjąć a jak chcę poszukać pracy przez komputer to nigdy nie ma tego zawodu.....Gdzie go mogę "znaleźć"?

Więc tak. Musisz wbić tej co najmniej jeden punkt wynalazczości iść do ratusza i kliknąć 'Zarejestruj samozatrudnienie -> wynalazczyni"
I teraz zarabiasz sprzedając wynalazki.

Życie pisze swój scenariusz, nieważne jakie były plany.
Kamis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania