![]() |
#462 |
Guest
|
![]()
jaką przyjaciółkę?!DZIEWCZYNĘ!
kochankę,wybrankę,partnerkę,żonę,nazwij to jak chcesz a niech pobiją bo faceci to świnie ;p z moją Arabellką żaden sim nie chce romansować,mimo iż się stara i podrywa jak może Seth,kochanie,LESBIJKI to nie jest dzieło szatana i za pisanie o nich nie dostaniesz bana,naprawdę Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 29.12.2010 - 20:05 |
![]() |
![]() |
#463 |
Reputacja: 16
|
![]()
[off]Tak uważasz? Och. Dobra. Jak mnie ktoś zbanuję lub da mi warna to niech się spodziewa Prezesa Zarządu Prostytutek, Alfonsów, Gejów i Lesbijek.[koniec off'a]
Sue jednak zostanie hetero... Jednak jej parcie na sławę jeszcze się wzmocni! Ona zapanuję nad Bridgeport! Muahahaha! <---Żądny zemsty śmiech. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Guest
|
![]()
Oj, ja to bym tej biednej Sue nie narażał na związek z tym gejem*. Szkoda Simki. Ja na Twoim miejscu zrobiłbym to co ja, czyli spalił
![]() *Tak, to gej, zawsze u mnie po założeniu nowej gry wyprowadza się ze swej willi do Barrego Tenderlova i chodzą ze sobą. |
![]() |
![]() |
#465 |
|
![]()
Spalić go! Spalić go! Hmm... W sumie to chyba spalę ich obydwu. Znaczy się Jacka i Tego, Który Ją Zapłodnił... Jacek nie będzie mi już potrzebny. Jakaś urażona dusza mi po mieście łazi. Brrr.
![]() Z Chryz zrobiliśmy mini burzę mózgów i postanowiłem, że Sue zostanie sama, bo jak już pisałem, jej parcie na sławę się z niej aż wylewa, więc wychowa dziecko lepiej, może gorzej, ale dalej będzie kimś i zapanuje nad Bridgeport! Muahaha! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Reputacja: 10
|
![]()
Toż to jak wenezuelska telenowela
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Guest
|
![]()
Ale wy macie fajne rodzinki ;p Ja też może potem wstawię zdjęcia ;p
Ostatnio edytowane przez Porando : 30.12.2010 - 10:43 |
![]() |
![]() |
#468 |
Guest
|
![]()
A Matthew Hamming to naprawdę jest gej z moim simem byli dobrymi przyjaciółmi zaprosiłem go do domu a on zaczął z moim simem filtrować gdy nikt nie patrzył...
|
![]() |
![]() |
#469 |
Guest
|
![]()
Seth- a może niech Sue wyjdzie za Tego Który Ją Zapłodnił,on niech ją zdradzić z jakimś facetem. Sue rozpaczona zechce sie utopić i wtedy Jacek ją uratu. Potem dzieci,ślub i bla bla bla....
A potem to nakręć i będzie kolejny fajny filmik ![]() Urządziłam sylwestra moim Simom. ![]() Sprosiłam kilku znajomych i ku mojemu zaskoczeniu pszyszła Kochanka Albusa i chamsko zaczeła się z nim całować. Oczywiście Melinda to zobaczyła i baaardzo się wkurzyła. Do takiego stopnia,że się Panie pobiły a Albus dostał bure w domu. ![]() Albus oczywiście zrozumiał,że żle zrobił i starał się przeprosić Melindę. Przyzanał się do zdrady,więc żona mu wybaczyła. ![]() ![]() ![]() Mimo,że między Melindą i Albusem zaczeło się układac,Melinda zrozumiała,że zdrada jej męża wynikała z tego,że za często zostawiała go samego z dzieckiem a sama zajeta była podróżami dookoła świata,przez co zaniedbywała rodzinę i siebie. Postanowiła więc coś zmienić w swoim wyglądzie. Po koleji odwiedzała fryzjera,kosmetyczke i styliste. Albusowi chyba się ta zmiana spodobała,bo jak Melinda wróciła do domu,rzucił się na nią z pocałunkami. No a potem były ciekawsze sprawy,których nie uwieczniłam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 | |
|
![]()
Sahalei019 - Jednak wszystko potoczyło się inaczej.
![]() Pinezka - Sue nie planuję ślubu, a zaraz się przekonasz dlaczego. ![]() Sue, Jacek i Ten, Który Ją Zapłodnił zostali zesłani do Jego domu. Tam Jacek czekał spokojnie na śmierć w pokoju pod jacuzii, gdzie zatelefonował do swojej koleżanki z Chin. ![]() Sue zabrała się za Tego, Który Ją Zapłodnił. Wrzuciła go do basenu. Patrzyła jak topi się w męczarniach, żeby w ostatniej chwili go wyjąć. ![]() ![]() Następnie wrzuciła obydwóch do małego pokoiku, gdzie czekał na nich kominek. Sue ustawiła okno w jednej ścianie, aby wszystko oglądać. Pierwszy zajął się ogniem Jacek. ![]() ![]() A potem Ten, Który Ją Zapłodnił. ![]() W tym momencie bałem się o Sue, ponieważ ogień przechodził przez okno. ![]() ![]() Tutaj widzimy męczarnie Tego, Który Ją Zapłodnił. ![]() ![]() Po tym wydarzeniu Sue otrzymała nie małą sumkę, dlatego nie planuje małżeństwa. Zamieszkała w domu Tego, Który Ją Zapłodnił. Czytała książki o ciąży. Bardzo pokochała swoje jeszcze nienarodzone dzieciątko. ![]() Tutaj przy jej zabójczo żółtym laptopie. ![]() ![]() Tego samego wieczora zatrudniła lokaja, który okazał się kobietą. Sue od razu ją zwolniła i dzwoniła z pretensjami do Międzynarodowego Biura Lokajów. Godzinę później stawił się seksi lokaj z monoklem. xDD Również tego samego wieczora Sue zaczęła rodzić. Pojechała swoją zabójczo śliwkową Ewakuacją do szpitala gdzie urodziła pięknego chłopczyka Ashtona. ![]() ![]() Gazeta podaje, że Ashton jest rozbrykany i waży 3,5 kg. ![]() Tutaj już na rączkach u mamusi. ![]() ![]() Jak już pisałem do Chryz: Cytat:
![]() ![]() W tle świetnej jakości tosty francuskie!1!!one Mam już jasno postawiony cel. ![]() ![]() ![]() ![]() BONUS!!! Jak już ktoś pokazywał, SEKSOWNA PIŻAMKA LOKAJA!1!!one ![]() Dziękuję. ![]() Ostatnio edytowane przez kalafjor : 30.12.2010 - 11:01 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|