![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Seth- a może niech Sue wyjdzie za Tego Który Ją Zapłodnił,on niech ją zdradzić z jakimś facetem. Sue rozpaczona zechce sie utopić i wtedy Jacek ją uratu. Potem dzieci,ślub i bla bla bla....
A potem to nakręć i będzie kolejny fajny filmik ![]() Urządziłam sylwestra moim Simom. ![]() Sprosiłam kilku znajomych i ku mojemu zaskoczeniu pszyszła Kochanka Albusa i chamsko zaczeła się z nim całować. Oczywiście Melinda to zobaczyła i baaardzo się wkurzyła. Do takiego stopnia,że się Panie pobiły a Albus dostał bure w domu. ![]() Albus oczywiście zrozumiał,że żle zrobił i starał się przeprosić Melindę. Przyzanał się do zdrady,więc żona mu wybaczyła. ![]() ![]() ![]() Mimo,że między Melindą i Albusem zaczeło się układac,Melinda zrozumiała,że zdrada jej męża wynikała z tego,że za często zostawiała go samego z dzieckiem a sama zajeta była podróżami dookoła świata,przez co zaniedbywała rodzinę i siebie. Postanowiła więc coś zmienić w swoim wyglądzie. Po koleji odwiedzała fryzjera,kosmetyczke i styliste. Albusowi chyba się ta zmiana spodobała,bo jak Melinda wróciła do domu,rzucił się na nią z pocałunkami. No a potem były ciekawsze sprawy,których nie uwieczniłam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|