![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Imię: Kelly
Nazwisko: Midgen Stan cywilny: Mężatka Cechy: Samotniczka, Uwielbia przyrodę, sportsmenka, neurotyczka, , szczęściara ( z tym różnie-raz podpaliła dom) Wiek-Młoda dorosła Ulubiony kolor-limonkowy muzyka-pop danie-łosoś z rusztu Wygląd: Turkusow oczy, krótkie brązowe włosy. Pragnienie życiowe: Mistrzyni Sztuk Walki Historia: Kelly zatrudniła się jako policjantka, ale szybko ją ta praca znudziła. POjechała do Shang Simla, żeby-zgodnie z pragnieniem życiowym,-uczyć się sztuk walki. Postanowiłam nie wypełniać żadnych przygód. Kelly jak szalona biegała między targiem, a bazą wypadową, i wyrobiła sobie sywetkę. Wróciła do domu i rozpoczęła pracę wMagazynie Wybitny Obywatel (zło). Pokusa okazała się silniejsza, i po kilku wyprawach Kelly miała już dom w Al Simcharze (Skalna Niecka 100). Potem przyszła kolej na Chiny. Po paru przygodach Kelly dysponowała już Domem Lotosu, i rozgrywała przygodę z Dong Huo, przez co nabawiłą się trzeciego poziomu wizy w Champ Les Sims. Midgen ma 5 poziom gotowania, 4 fotografowania, 4 wędkarstwa, zaliczyła kolekcjonerstwo, a sport i Sztuki Walki opanowała do perfekcji. Jej mężem jest Jules Midgen (z Francji) Ostatnio edytowane przez Czyniąca_Hałas : 23.12.2010 - 14:17 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 16
|
![]()
Imię i nazwisko sima: Madelein Ford
Wiek: Młoda Dorosła Stan cywilny: Panna Cechy: Nieśmiała; Artystka; Mól Książkowy; Ekologiczna; Romantyczka Ulubiony kolor: Korzenny Ulubiona muzyka: Pop Ulubione danie: Ratatouille Historia sima: Jest to moja świeżutka simka. Opis w ciągu zdjęć. Dodatkowe wiadomości: BRAK Zdjęcia: Mad jest bardzo nieśmiałą simką, która unika wychodzenia z domu. Od dziecka miała pociąg do pisania opowiadań. Teraz dopiero może z nich żyć. Po wprowadzeniu się do Riverwiev pojechała na swojej "Cytrynce", czyli jej żółtym rowerze do ratusza, by podjąć samozatrudnienie z pisarstwa. Przystąpiła również do kursu z tego tematu, oraz z malarstwo. ![]() Zaczęła pisać swoją pierwszą książkę z gatunku Dramat Obyczajowy pt. "Włos w filiżance kawy." Na tym zdjęciu widać również wystrój jej pokoju, w którym spędza najwięcej czasu. ![]() ![]() ![]() Pisarka wytęża umysł! ![]() Tutaj możecie ujrzeć seksowność jej piżamki. Zauważcie jej słit bambosze. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Super simka,masz dodatek WM ? Poznaję po fryzurce...
![]() ![]() Imię i nazwisko : Claudia Cyrus (niestety nie umiem wymyślać za ładnych nazwisk...) Wiek: Młoda Dorosła Znak zodiaku: Baran Cechy: Wirtouz,sportowiec,Przyjacielska - niestety , reszty nie pamiętam. Ulubiony kolor: Fioletowy Ulubiona muzyka: Pop Ulubione danie: Hamburger ![]() Historia Simki: Posiada jednego męża oraz dziecko.Muzyka to całe jej życie.. ![]() Zdjęcia: Tutaj w czasie tworzenia. [IMG]http://i54.************/2epq2ky.jpg[/IMG] A tu jej wielcy fani. ![]() [IMG]http://i51.************/2j32urb.jpg[/IMG] P.S. Jej buty nie są takie jasne.Najechałam myszką żeby mienić styl,a zarazem cyknęłam fotę ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez fαикα ѕιмóω : 04.01.2011 - 19:27 |
![]() |
![]() |
#84 |
Reputacja: 16
|
![]()
Tak mam WP. Dziękuję.
![]() Coś Ci się chyba pomyliło... Stan cywilny to nie znak zodiaku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
O kurczę,no tak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Imię: Victoria
Nazwisko: Leai Znak zodiaku: koziorożec Cechy: styl gwiazdy, szczęściara, charyzmetyczna, flirciara, rodzinna Wiek: młoda dorosła Ulubiony kolor: czerwony Ulubiona muzyka: pop Ulubione danie: hot-dog Takie tam ![]() ![]() Historia: Victoria zaraz po ukończeniu 18 lat zamieszkała sama w Bridgeport. Zawsze lubiła rozmawiać, więc gwiazdki osobistości (nie wiem jak się nazywa ![]() ![]() Przepraszam za brak zdjęć. |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Imię: Lawrence
Nazwisko: Alvi Cechy: Geniusz, Leniuch, Komputerowiec, Unika Zobowiązań, nie pamiętam Wiek: Młody Dorosły Ulubiony kolor: Morski Ulubione danie: Nie pamiętam Ulubiona muzyka: Klasyczna Inne: Jest chirurgiem urazowym jak jego szefowa Jamie Jolina. Ma syna Garetta ze swoją dziewczyną Jenifer Bethea. Jest synem Miraja Alvi i jego żony Belli Kawaler (teraz Alvi) xd Ma dwóch młodszych braci, młodego dorosłego Nathaniela i małego Masona. Ich matka bardzo oczekuje dziewczynki. Nie kryję, że ja też ![]() EDIT: Ta ostatnia cecha to niezdarny ![]() EDIT 2: Imię: X Nazwisko: X Cechy: Neurotyczka, Przewrażliwiona, Nieprzystępna, Wirtuoz, Dobra Ulubiony kolor: Szmaragdowy Ulubione danie: Ciasto Cytrynowe Ulubiona muzyka: Pop Inne: Jest technikiem scenicznym w Sunset Valley, nie ma rodzinki bo ją dziś stworzyłam ![]() Ostatnio edytowane przez Cynthia : 19.02.2011 - 16:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Imię i Nazwisko: Łucja Hampson.
Nazwisko panieńskie:Viking. Wiek:Młody Dorosły. Partner:Thomas Hampson. Cechy:Rodzinna,Oszczędna,Urodzona Kucharka,Mol książkowy. W wolnych chwilach lubi czytać książki i rozmawiać z mężem ma córkę Nikole Hampson. Zdjęcie: [IMG]http://i53.************/23r4zdy.jpg[/IMG] |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Imię i nazwisko: Melania Stryder (tak, lubię Intruza. : d )
Wiek: Młody dorosły (za 6 dni dorosły! : O ) Cechy: Poczucie humoru, świetnie całuje, zdyscyplinowana, oko fotografa, romantyczka Ulubiony kolor: szmaragdowy Ulubiona muzyka: Soul. : D Ulubiona potrawa: mrożony krem owocowy. ;p Pragnienie: Mistrzyni sztuk walki. : D Wygląd: ![]() (Oczka ma ciemno-zielone, włosy brązowe..) Historia: Teoretycznie, brak. Stworzyłam ją taką jaka jest, ponieważ wybrałam jej takie pragnienie, pierwszy kraj jaki odwiedziła to były Chiny. : D Opanowała tam umiejętność walki do 5 poziomu, potem musiała wrócić do domu. : ( Od tamtego czasu byłam jeszcze kilka razy w Chinach (osiągnęła maksymalny poziom sztuk walki), i w Egipcie co zaowocowało 3 poziomem wizy (nie mam tam domku, po co mi.;p ). W międzyczasie zdobyła 4 poziom gwiazdorstwa, chociaż nie wiem, jak, miała chłopaka (którego już nie ma- zerwałam z nim, po tym, jak nie chciał jej objąć, mimo że był jej 'Chłopakiem' już na piśmie), pospotykała się z Matthew Hamming'iem, z którym jest w ciąży. : O W sumie nadal z nim się spotyka, więc źle nie jest. (wiem, że forumowicze go nie lubią, ale co pocznę, że tylko on był w miarę ładny? : O ). No, i aktualnie jest w ciąży, i dali jej takie piękne ubranie, że o ja. Różowe body i czarne Emu. -.-' (niechcący ściągnięte.; /). Tyle o mojej. : )
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 11.02.2011 - 20:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |