|
|
#11 |
|
Guest
|
*Porando*-jeżeli twoje dziecko wygląda jak berbeć Elviry i Wiliama Slayer,które pokazałam na zdjęciu kilka postów wcześniej to tak.
Dziękuje ![]() Heh,brat mój sie pochorował więc cały dzień to ja królowałam przy komputerze,a że lubie grać na pszyśpieszonych obrotach w mojej rodzince wszyscy szybko dorastają i wogóle dużo się dzieje. Na początek coś o Suri i Don Diego-staruszkowie przeszli na emeryture i przeprowadzili się do małego mieszkanka by zrobić miejsce dla rodziny Esmeraldy. Niestety niedlugo potem odeszli do lepszego świata. Ciekawe co oznacza yeti na transparecie Don Diego ? ![]() ![]() U Esmeraldy w życiu zawżało. Po tajemniczej śmierci Hamminga i narodzinach małej Haila Li w konkury zaczeło udeżać mnustwo adoratorów. Jednym z nich był niejaki Ashton. Niestety Esmeralda odprawiła go z kwitkiem gdyż nie czuła nic wiecej do niego prócz przyjażni. Ashton wściekły na Esmeralde wyrzucił ją chamsko z domu krzycząc,że tyle dla niej zrobił.Niestety Esmeralda nie domysliła sie się o co mu chodziło. Umęczona codzinnością postanowiła wyskoczyć na impreze do Kujona. Tam przyplątał się do niej niejaki Xavier Shmit. Poprosił do tańca a potem postawił obiad. ![]() ![]() Oczywiście nie obyło się bez fontanny drinków. Zamroczeni alkochole kochankowie posuneli sie dalej co skonczyło sie tak... ![]() Po takiej upojnej nocy Esmeralda wiedziała juz,że znalazła mężczyzne swojego zycia. Kolejne dni upływały kochankom słodko i beztrosko,aż pewnego razu podczas wycieczki po mieście Xavier oświadczył sie Esmeraldzie. Ślub,który odbył się tydzień pózniej był wielkim wydazeniem,o którym pisali nawet w gazetach. ![]() Za jakiś czas Esmeralda odkryła że oczekuje dziecka. I tak urodziła się mała Antonina. Xavier nie mógł oczu oderwac od małej. ![]() ![]() Haila Li w tym czasie stała sie już starszakiem,ale niestety nie odziedziczyła ani ksztyny urody po mamie. Mozna smiało powiedzieć,że to wykapany tatuś,dlatego wole nie wstawiam jej fotki... |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|