![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Problem był juz poruszany na forum ...
Musisz zrobić tak : -Pojecheć do centrum tam gdzie jest to studio gdzie można pozować wtych strojach ( myślę że wszystkie wymagania z charyzmy itp. masz spełnione ) - Treaz zaczynasz pozować i np. klikasz 3 razy na Kusząco i patrzysz na tego co robi te zdjęcia i zapamiętujesz co mu się podobało a co nie ( np. pierwsze kusząco mu się spodobało więc w chmurce pojawia się troja twarz ... 2 kusząco mu sie nie podoba więc w chmurce pojawia sie twoja twarz ale skreślona ... a trzecie kusząco znowu mu się podoba więc terz klikasz tak kusząco , np. artystycznie i znow kusząco bo pierwsze i 3 kusząco mu się podobało 2 mu się nie podobało więc astępujesz to innym np. artystycznym lub enargicznym ... - Najważniejsze jest zapamiętywać co mu się podobało a co nie ... Nie wiem czy cokolwiek zrozumiesaz ... może kto inny będzie potrafił ci lepiej pomóc... a na przyszłośc pomiętaj żeby najpierw poszukać czy było już takie coś mówione i jeżeli nie to wtedy dopiero zakładaj nowy temat :wink: jesteś chyba nowa bo jeszcze cię nie widziałem ... :roll: |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Jak dostać samochód???? | podobnoNORMALNA | The Sims 2: Problemy z grą | 2 | 25.04.2006 20:15 |
Jak najdłużej być dzieckiem | sonek | The Sims Fotostory | 0 | 19.12.2005 17:48 |