|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Awww, jak ja kocham Twoje prace ♥
Domek jest świetnie dopracowany, w ciekawym stylu charakterystycznym dla Ciebie. Najbardziej urzekła mnie sypialnia i jadalnia. Bryła jest idealna! Sama nie umiem robić brył, więc ogromne ukłony w Twoją stronę, bo Tobie wychodzą znakomicie ![]() Oczywiście 10/10
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Dom jest dopracowany w każdym calu. Widać, że poświęciłaś na jego stworzenie dużo czasu i cierpliwości
I choć bardzo bym chciała to nie mogę się do niczego przyczepić, bo przedmioty i dekoracje połączyłaś ze sobą świetnie. Dlatego dom z czystym sumieniem oceniam na 10/10 i niecierpliwie czekam na Twój kolejny projekt.
|
|
#3 |
|
|
Nie no poprostu istna rewelacja
![]() Wszystko dokładnie przemyślane, dopracowane, estetyczne Kolory idealnie współgraja z sobą. Domek ma klimat.Chociaż ost rzadko udzielam sie na forum Twoje prace zawsze zwracały i zwracają moją uwagę. Bardzo Mi się podobają. Godne podziwu. ![]() za domek 10/10 Pozdrawiam.
|
|
#4 |
|
|
Bryła jest ciekawa , korytarz nie jest zły ale za ciemny , salon mi się bardzo podoba , jadalnia bardzo ładna , sypialnia jest śliczna najbardziej podoba mi się łóżko , łazienka jest taka sobie kolor ściany mogło by się zmienić te kafelki są nie ładne , kuchnia jest ładna bardzo mi się podoba może bym zmieniała kolor ściany , weranda jest ładna meble są świetnie , gabinet jest ładny świetne meble masz w nim dom byłby lepszy gdyby było trochę jaśniej w nim ale nie jest zły
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Nic dodać, nic ująć. Pięknie :)
|
|