![]() |
#871 |
Reputacja: 10
|
![]()
To faktycznie jest wkurzające. Rób to co ja. Zapisuj co pół godziny, albo nawet częściej. Podczas budowy domu nie da się zapisać gry, ale można na chwilę wrócić do trybu życia, lub wejść do edycji miasta i tam zapisać grę. Gra nie lubi zbyt długiego siedzenia w trybach budowania/kupowania/tworzenia Sima. Mi gra potrafiła się sama wyłączyć nawet przed instalacją Po Zmroku, ale szczerze, to odkąd zastosowałam pewien trik, już mi się nie wyłącza. Teraz mi się go nie chce opisywać, ale spróbuję napisać kolejny poradnik na moim blogu. Ktoś na tym forum już to opisywał, trzeba pogrzebać w Windowsie, ale od tamtej pory mam całkowity spokój z wywalaniem się gry do pulpitu.
EDIT: Link do poradnika. http://forum.thesims.pl/blog.php?b=221 Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 27.01.2011 - 12:15 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#872 |
Guest
|
![]()
annie_1981 spróbuję. Mam nadzieję, że wreszcie pogram normalnie..
![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
|
![]()
eklera123 - ale to nie zależy od dodatku. ja nie miałam chyba jeszcze nigdy błędu, a mam wszystkie dodatki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Guest
|
![]()
Połówka, według mnie, owszem, zależy. Miałam podstawkę - gra chodziła świetnie, p zainstalowaniu Kariery również. Niestety po zainstalowaniu Po Zmroku zaczęły się błędy. Nie są to błędy spowodowane dodatkami z sieci - mam ich dość mało i zawsze sprawdzam czy są wadliwe ( jakimś programem ).
|
![]() |
![]() |
#875 |
Reputacja: 11
|
![]()
Akurat wywalanie do pulpitu przy budowaniu czy zbyt długim graniu zdarza się również w simsach dwójce. Niestety, trzeba zapisywać co jakiś czas, też już parę razy zostałam doporwadzona do białej gorączki przez to wywalanie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Guest
|
![]()
a ja mam takie pytanie...czy istnieje kod dzięki któremu mógłbym umieścić w domu moich simów dowolnego sima z miasta?...dodam, że głównie chodzi mi o simów którzy nie maja mieszkania w bridgeport...a mam z nimi różnorakie powiązania...i nie moge ich odwiedzać
|
![]() |
![]() |
#877 |
Guest
|
![]()
Wpisz testingcheatsenabled true, kliknij na wybranym przez Ciebie Simem z wciśniętym shiftem i wybierz opcję "Dodaj do aktywnej rodziny".
|
![]() |
![]() |
#878 |
|
![]()
W sensie, że mieszkających w Bridgeport ale nie w mieszkaniu czyli w domku, czy w np. Sunset ?
Z tego co wiem, to chyba nie ma. Bo raz pytałam o to na jakimś blogu i mi napisali że nie ma ![]() A jak chcesz miastowego do aktywnej rodziny to wpisujesz testingcheatsenabled true i z shiftem klikasz na sima, którego chcesz dołączyć i wybierasz opcje dołącz do aktywnej rodziny. A wracając do ludzi z innego miasta : jak mieszkasz już w BP, to nie masz już związków z innymi mieszkańcami. Po prostu je tracisz, ale mogę się mylić ![]() Edit : Nightfall, wyprzedziłeś mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
|
![]()
A ja mam takie pytanko... Czy można w jakiś niecny, oszukańczy sposób podnieść poziom gwiazdorstwa simom?
Normalnie bym tego nie robiła, spokojnie dobiłam do 5 gwiazdek, ale w Bridgeport dobijała mnie ilość błędów, więc zaczęłam nową grę w SV... I tam postawiłam mój ulubiony klub i grałam sobie... Jednak maksymalny poziom gwiazdorstwa u wszystkich mieszkańców to... 1. Nie ma NIKOGO w mieście z wyższym poziomem gwiazdorstwa! A może da się ustawić z góry, który sim będzie sławny? Np w sąsiedztwie moich simów mieszka sobie Axl Rose, chciałabym, żeby miał 5 gwiazdek, ale nie wiem, jak to zrobić? I przepraszam, jeśli to pytanie się już tu pojawiło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Guest
|
![]()
możesz to wszystko tym modem http://ts3.tscexchange.com/index.php?topic=4865.0
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |