![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
*Shelia*- poszukaj jej silnego,męskiego bruneta i słodkiego,chłopięcego blondynka
![]() ![]() I niech nie wraca do rodzinnego miasta. Porzucona,bez karty kredytowej,luksusów i przyjaciół niech pracuje,poznaje Osobistości itd.... Troche jak w takim filmie "Kopciuszek w Nowym Jorku" czy coś takiego.Dziewczyna-imprezowiczka,bogata i ładna budzi sie w izbie wytrzeżwień i okazuje sie,że jest nikim.Nikt jej nie pamięta,jest biedna i na nowo musi zyć... ![]() Dobra. Podziwiam wszystkich,którzy potrafia grać tylko jedną rodziną. Mi Bohun i jego familia się znudziła. Tnie się,wolno się zapisuje i wczytuje,drzewko genealogiczne nie działa-wogóle mogiła. Dlatego ich zaniechałam i wróciłam do Twinboork gdzie kiedyś z bratem stworzylismy wspólną rodzinkę,tzn ja stworzyłam Simkę Lidię Valentii a on Davida Villę(jakis piłkarz) z ich zwiążku narodziła się Leoni.Gdy Leoni była nastolatką kupiłam sobie PZ i juz nie grałam tą rodzinka,ale teraz wraca do łask. Leoni jest młoda dorosła i z Twinoork przeprwadziła się do Bridgeport gdzie wynajeła małe mieszkanie.Mam zamiar ją wszystkiego nauczyć,zapoznać ze wszystkimi osobistościami i wogóle grac nia jak najdłużej. Leoni jeszce w starym domu w Twinboork(ale juz po małej stylizacji) ![]() Nie ma to jak smaczne drinki ![]() ![]() BONUS: Ktos chodzi do tego samego stylisty.... ![]() ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|