Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 28.01.2011, 07:18   #11
Saheli019
Guest

Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

*Shelia*- poszukaj jej silnego,męskiego bruneta i słodkiego,chłopięcego blondynka Niech kocha sie w blondynie a bruneta traktuje jak kumpla.Niech blondyn ją zdradzi a ona zrozpaczona związe się z brunetem
I niech nie wraca do rodzinnego miasta. Porzucona,bez karty kredytowej,luksusów i przyjaciół niech pracuje,poznaje Osobistości itd....
Troche jak w takim filmie "Kopciuszek w Nowym Jorku" czy coś takiego.Dziewczyna-imprezowiczka,bogata i ładna budzi sie w izbie wytrzeżwień i okazuje sie,że jest nikim.Nikt jej nie pamięta,jest biedna i na nowo musi zyć...

Dobra. Podziwiam wszystkich,którzy potrafia grać tylko jedną rodziną. Mi Bohun i jego familia się znudziła. Tnie się,wolno się zapisuje i wczytuje,drzewko genealogiczne nie działa-wogóle mogiła. Dlatego ich zaniechałam i wróciłam do Twinboork gdzie kiedyś z bratem stworzylismy wspólną rodzinkę,tzn ja stworzyłam Simkę Lidię Valentii a on Davida Villę(jakis piłkarz) z ich zwiążku narodziła się Leoni.Gdy Leoni była nastolatką kupiłam sobie PZ i juz nie grałam tą rodzinka,ale teraz wraca do łask. Leoni jest młoda dorosła i z Twinoork przeprwadziła się do Bridgeport gdzie wynajeła małe mieszkanie.Mam zamiar ją wszystkiego nauczyć,zapoznać ze wszystkimi osobistościami i wogóle grac nia jak najdłużej.

Leoni jeszce w starym domu w Twinboork(ale juz po małej stylizacji)

Nie ma to jak smaczne drinki

BONUS: Ktos chodzi do tego samego stylisty....
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania