![]() |
#911 |
Reputacja: 10
|
![]() Yhym, wiem. Ale nie chcę tego wszystkiego odinstalowywać, bo lubię fryzury i niektóre ubrania.. Jakoś przebolałam te dzieci, noworodkom robię urodziny, starsze tylko uczę wszystkiego i też urodziny... Faktycznie, ja nie widziałam ryby śmierci z BP. Jeszcze nikt nie miał u mnie od zainstalowania PZ takiego poziomu wędkarstwa. ; p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#912 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czyli cmentarz. Tak jak podejrzewałam. Ja to się nie martwię rybami, bo sobie daję do stawku w ogródku rozsiewacze ryb i mam co chcę. A odkąd mam moda NRaas'a, to mi ryba śmierci nie jest już do niczego potrzebna. NRaas potrafi odmładzać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Guest
|
![]()
A ja mam takie pytanie, bo inni mówią, że Simy mogą się uczyć różnych tańców. Np. jak pokazała nam Lady88 te zdjęcia, to moje Simy tak nie tańczą ;( Jak się tego nauczyć ??
( Na marginesie, czy wypróbowaliście już opcję na barku "Taniec na barze"? Zarąbiste xd ) |
![]() |
![]() |
#915 |
Guest
|
![]()
Ala.789, musisz nauczyć się tego tańca. Aby to zrobić, musisz chodzić do klubów i tańczyć, tańczyć i jeszcze raz tańczyć
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Guest
|
![]()
Szukam jakieś strony z modami i dużym wyborem ubrań .
|
![]() |
![]() |
#917 |
Guest
|
![]()
wypadałoby wykazać trochę inwencji twórczej i samemu najpierw przejrzeć forum,tutaj w dziale jest temat o modach ,a jeżeli chodzi o meble itp. to od tego jest ten dział http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=228 i bardzo pomocna linkarnia
|
![]() |
![]() |
#918 |
Guest
|
![]()
Czy jak mieszkasz w mieście z dodatku ''Kariera'' to czy można przeprowadzić się do tego z ''Po Zmroku''
|
![]() |
![]() |
#919 |
Guest
|
![]()
zapisujesz rodzinę do biblioteki-traci wszystkie kontakty i zaczynasz grę w nowym mieście
|
![]() |
![]() |
#920 |
Guest
|
![]()
jak kontakty ? Ale marzenia umiejętnosci itd. zastają. TAK ?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|