Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.12.2010, 06:01   #81
anjanka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Gra się wyłącza - ostateczny temat.

Mam takie pytanie wyczytałam mam karte Nvida Geforcee GT 220 a na pudelku z wymaganiami nie ma tej karty czy to oznacza że przez to może gra mi się wyłączać? No i zawsze jak instaluje grę to na początku gry pojawia siękomunikat że gra nie rozpoznaje karty graficznej. CO to oznacza?
anjanka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.12.2010, 07:48   #82
ada_1230
Guest

Domyślnie

Miałam podobnie, lecz to nie był problem z grą tylko z moim komputerem. Zaniosłam gre do kolegi i uniego wsio pięknie działało! Spróbuj zainstalować je na innym komputerze, może to właśnie nie bd prolem z krą lecz z kompem!!!
p.s. Ja osobiście odradzam aktualizowania the sims, bo same kłopoty potem, ale są tacy, co uwazaja inaczej więc.... no cóż jeden bd cały czas aktualizował, a drugi raz zaktualizuje i sie zniechęci do dalszej aktualizacji

Cytat:
Napisał Horsez Zobacz post
Mam ogromny problem, gram sobie w the sims 3, ale trzeba aktualizacji gdy zaktualizuję wszystko laduje mi sie 30 minut a potem tak zcina że nie da sie grać, .
Mam zainstalowaną karierę, usunęłam małpkę i wszystkie dodatki ale nic sie nie zmienia, po aktualizacji jest masakra a bez niej gra nie chce sie włączyć. POMOCY!
nom, aktualizacja jest do bani, musiałam usunąć simsy przez nia a po zainstalowaniu klejnym i tak nie działa!! Simsy niby fajne, ale tyle kosztuja i ciągłe probelmy z nimi!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez Wielebny : 25.12.2010 - 09:28
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2010, 21:16   #83
absol97
Guest

Domyślnie Wyłączanie się gry!!!

Witam!

Kiedyś grając w simsy 3 gra mi się normalnie uruchamiała,wszystko było OK.Dziś naszła mnie ochota na ponowną grę,tak więc zainstalowałem,zaktualizowałem i próbując uruchomić pojawia mi się czarny ekran a po około 1 - 2 sekundach powraca na pulpit i tapeta zmienia mi się na szarą.Wie może ktoś co jest tu grane? Proszę o szybką odpowiedź.

Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.01.2011, 05:19   #84
anjanka

yeah! wkońcu mi simsy działaja poprawnie! karta graficzna jest ok! oddałam kompa do naprawy i coś z systemem ponoć miałam nie tak i zrobili i działaaa wkońcu !
anjanka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.01.2011, 15:11   #85
Lexi

Prześledziłam cały temat i niestety nie znalazłam satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Mianowicie mam wszystkie dodatki do simów, tylko podstawa i WP oryginalne. Chciałam wgrać pliki package i zrobiłam wszystko według instrukcji. Odpalam grę i po intrze gra się wyłącza. Przenoszę folder mods z the sims3/game/bin do moich dokumentów i gra znów chodzi poprawnie. Z plikami Sims3Pack nie mam problemu. Z małpką była podobna sytuacja, ale wtedy musiałam instalować wszystko od początku. To nie jest również wina piracki wersji bo robiłam to również z oryginałami i ta sama sytuacja. Kiedyś chodziło mi wszystko poprawnie. Dodam, że nie instaluje najnowszej aktualizacji po zmroku bo wtedy crack będzie niezgodny i boje się, że wtedy w ogóle nie będę mogła grać. Próbowałam dosłownie wszystkich metod, i normalnej i z folderem DCCache i z małpką i TSR Workshopem, ale fryzura, której zmieniłam rozszerzenie (według poradnika z modnych simów) nie pojawiła się w grze. Zależy mi na dodatkach, chociaż na tych fryzurach bo jak dla mnie jest mały wybór fryzur, które mi się podobają. I wątpię, żeby to była wina komputera bo stary nie jest, a pamięci mam około 80GB na dysku na którym jest to zainstalowane. Dodam, że podstawa i WP zainstalowałam na D, a resztę na E. Proszę o pomoc ;(

One hell of a butler
Lexi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.01.2011, 19:33   #86
patryk916
Guest

Cytat:
Napisał Lexi Zobacz post
Dodam, że podstawa i WP zainstalowałam na D, a resztę na E. Proszę o pomoc ;(
Jakbyś chciała wiedzieć,to trzeba wszystko zainstalować na jednym dysku.Ja mam wszystko na dysku D i mi chodzi.Po prostu zdecyduj się.Odinstaluj grę,i zainstaluj od nowa,ale albo wszystko na dysk D albo wszystko na dysku E.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.01.2011, 20:45   #87
Lexi

Myślę, że to nie ma znaczenia, ponieważ wcześniej podstawę i WP zainstalowałam na D i był ten sam problem, a potem zainstalowałam resztę na E bo na D miałam mało miejsca więc problem chyba tkwi w czymś innym, ale jak znudzi mi się trójka to spróbuje jeszcze raz zainstalować na jednym dysku. Czytałam jeszcze, że ponoć aktualizacje gryzą się z dodatkami z neta to znaczy, żeby w ogóle nie aktualizować czy jak?

One hell of a butler
Lexi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2011, 15:38   #88
pensivelane

Ba, moja gra się w ogóle nie włącza :<
Wszystko po tym, jak zainstalowałam PZ :/ Jakies sugestie?

EDIT: Już w porządku

I can feel your heartbeat under your black, black leather
In your gateway call, boy take me away forever

Ostatnio edytowane przez pensivelane : 05.02.2011 - 15:49
pensivelane jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2011, 19:07   #89
anie_1981

A próbowaliście tego?

http://forum.thesims.pl/blog.php?b=221
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.02.2011, 10:01   #90
Agrafia
Guest

Cześć mam pewien problem za każdym razem gdy uruchomię grę pogram trochę i .. nagle się wyłącza sama nie wiem czym to spowodowane
mój komp :
Windows Vista 32 bitowy
procesor Intel Pentium (R) Dual CPU 2220 @ 2,40 GHZ
Ram:2047 MB
proszę o pomoc
Dziękuję za porady ..
Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania