![]() |
#412 |
Guest
|
![]()
Sofia jest jak żywa. Ma zniewalający wzrok.
![]() |
![]() |
#413 |
Guest
|
![]()
Jest idealna pod każdym względem
|
![]() |
#414 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przejrzałam cały temat i po w zasadzie długim czasie patrzę na moje prace bardzo krytycznie. Są bardzo podobne do siebie i utrzymane w tym samym klimacie. Mimo to aż się wzruszyłam i naszła mnie ochota na nowe pracę. Niestety nie mam nawet zainstalowanych simsów. Hehe. Ale chyba zabiorę się do roboty i ruszę z nową produkcjąąąą!
#415 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podobają twoje simy i mimo tego, że temat jest długi to przejrzałam calusieńki. Sofia jest bardzo ładna, podoba mi się. Ma taki hipnotyzujący wzrok jak to inni zauważyli. Zniecierpliwiona czekam na kolejne prace!
|
![]() |
#416 |
|
![]()
Trochę odświeżę temat... Otóż. Twoje simki są boskie
![]() ![]() Trochę czepię się prezentacji bo wszystkie są do siebie dość podobne, ale to nic ![]() Jeśli miałabym oceniać w skali to zdecydowanie masz u mnie 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
|
![]()
Simka wygląda trochę jak motylica, a trochę jak leśny skrzat
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
|
![]()
Masz tyle tych simek, że chyba głowa mi by eksplodowała, gdybym musiała każdą z nich oceniać pojedynczo, dlatego wymienię Ci i opiszę pokrótce te, które najbardziej zwróciły moją uwagę:
EVA - Ma coś w sobie. Podobają mi się jej te pieprzyki ![]() NATASHA - toż to cała Mandy Moore ![]() DANIELA - wypisz, wymaluj Penelopa Cruz ![]() ![]() LYDDA - taka wyniosła i niezależna się wydaje ![]() ![]() LENA - podoba mi się jej nieco azjatycka uroda a'la Lucy Lu ![]() ![]() Alice - ma coś w sobie mimo, że nie jest super piękna. Chyba ten piegowaty skin dodaje jej uroku ![]() Poison - wygląda bardzo naturalnie. Ma piękne hipnotyzujące oczy. Psyche - podoba mi się mimo, że jej kąciki nieznośnie opadają w dół ![]() Monica - bardzo ładna, ale bardziej pasowałby jej brązowe oczy, a nie takie seledynowe. Lena - skojarzyła mi się z Ewą farną. Bardzo ładna. Fajny pasujący do niej makijaż ![]() Ogólnie Twoje simki są bardzo ładne. Znasz się na rzeczy ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
|
![]()
Sofia - Świetna Fryzura I makijaż też , wygląda jak bybyła zbuntowana i groźna .
![]() ![]() PS - Czekam na Twoje Nowe Simki . ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|