![]() |
#2 | ||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Niah, niah, witam nową pisarkę! Po przeczytaniu tytułu pomyślałam, że będzie jakieś romansidło <jupi!>, ale zabrałam się za czytanie i...
Cytat:
Albo niech mi kurczę ktoś poda autora i tytuł tego zajefajnego słownika języka polskiego, z którego ostatnio większość korzysta! ![]() ![]() Cytat:
jestem zwykłym pamiętnikiem. Kiedyś byłem drzewem, ale przerobili mnie na kartki, które właśnie zapisujesz! I dziwi mnie, że traktujesz mnie jak żywą, czującą i myślącą osobę! Jestem martwym przedmiotem, rzeczą, która nigdy do Ciebie nie przemówi, choćbyś nie wiem, co robiła! Pozdrawiam, Twój pamiętnik. Mają zajefajną chałupę! Te przestrzenie, ach! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powiedzmy, że zapowiada się dobrze, chociaż fabuła wydaje się być zbyt banalna. Pamiętaj, od fajnego pomysłu w dużej mierze zależy Twój sukces. Możesz mieć ogólnie pisanie w małym paluszku (w tym krótkim fragmencie nie zauważyłam zresztą większych błędów), ale bez ciekawej historyjki nie przyciągniesz tłumów (a uwierz - to jest najtrudniejsze, nawet ja mam z tym problemy). I bez fajnych zdjęć też nie. Daj szybko odcinek, bo chciałabym mieć jak najszybciej wyrobioną opinię o tym FS. Stanie pomiędzy nie jest wcale fajne ![]() Bez oceny na razie. |
||||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|