![]() |
#3351 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oby, bo strasznie tęsknię za stworami, nie będącymi Simami. Jakby tak dali wszystkie stwory z jedynki i dwójki... W jedynce była Iguana, żółwie... w dwójce było mniej zwierząt. Ale za to psy i koty bardziej dopracowali. Np. w jedynce nie było znaczka płci przy psie\kocie. Niby drobiazg, ale jak się chciało zatrzymać szczeniaka\kociaka urodzonego u nas w domu, to trzeba było go nazwać, a nie wiadomo było jakiej jest płci... Ja w dwójce miałam najczęściej dalmatyńczyka... Podobają mi się. Szkoda, że nie było yorków.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3352 |
Guest
|
![]()
Już od kilku ładnych miesięcy krążą te okładki Zwierzaków, zapowiedzi, ogłoszenia, tylko ja tak prawdę mówiąc w to nie wierzę. Oczywiście, mam nadzieję, że EA wyprodukuje Zwierzaki (obowiązkowo!
![]() |
![]() |
![]() |
#3353 |
|
![]()
Może właśnie dlatego EA wykupiła (podobno) domenę "The Sims 4". Może dla nich te scenariuszowe Simsy to właśnie taka czwórka... No mniejsza, ja tam tego na 100% nie kupię. Kupiłam te dwójkowe (Cast Away), scenariuszowe Simsy i żałuję, bo raz przeszłam i odsprzedałam kumpeli za pół ceny. A Cast Away podobno jest najlepsze ze wszystkich trzech.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3354 |
|
![]()
Mam pytanie czy u was też adoptują sie same grube dzieci? :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3355 |
Reputacja: 11
|
![]()
co do adopcji to nie wiem, bo nie adoptuję dzieci w simsach, ale rodzą się tylko grube O_o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3356 |
|
![]()
Ja mam znowu problem. Nie, właściwie to nie problem, to hmm to ehhh, to jest wnerwiający kłopot. Po pierwsze moim 'Simom nie ubywają dni na wakacjach. Wiem, że powinnam się cieszyć z nieograniczonego pobytu w miejscach zagranicznych, ale się nie cieszę. Drugi- odkąd Jules i Kelly wrócili z Shang Simla, Jules łazi jak staruszek. To znaczy garbi się, chodzi powoli, opuszcza ramiona. W sumie to nic złego, ale ten Jules jest dorosłym, i dotąd nie było problemów. Może powinnam dodać, że przywiozłam go z Francji, dodałam go kodem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3357 |
|
![]()
Spróbuj go resetować z kodem resetsim [Imię i Nazwisko]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3358 |
|
![]()
Adoptowałam simkę w wieku "pełzającym" i było ok (na tym etapie w sumie nie widać, czy będzie gruba czy nie).
Jak dorosłą okazała się grubaskiem. Teraz jest nastolatką i muszę ją zmusić do jakiś ćwiczeń, bo cała rodzinka to chudzielce i pewnie się dziewucha domyśli, że jest adoptowana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
|
![]()
Czy zauważyliście, że windy działają jako łącznik piwnica/parter, nawet w domach stojących na fundamentach? Niby jest luka na wysokość fundamentu pomiędzy obiema windami, ale im to nie przeszkadza... Winda to teraz mój ulubiony obiekt, montowany w domach prywatnych. Odkąd to odkryłam uznałam, że to dla mnie w zasadzie gigantyczne ułatwienie. Nie jest wcale tak łatwo połączyć parter z piwnicą schodami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3360 |
Guest
|
![]()
Hej mam pytanko jest kod na wyłącznie starzenia się simów ? ;]
|
![]() |
![]() |