![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
A ja wybieram odpowiedz a likagirl :lol: :lol: No a to nastepny odcinek..
Odc. 12 Ktos zadzwonil do drzwi. Ania otworzyla, tuz za nia stala Paulina. - Artur! Skarbie nawet nie wiesz jak sie ciesze! - Krzyknela blondwlosa i rzucila mu sie na szyje. - Siema dziewczyny. Jak leci? - Spytal sie, odganiajac Pauline. - A dobrze.. - Mruknela Ania i zaprowadzila ich na cole. Ciagle dreczyla ja mysl ,,skad on zna moj adres? I skad wiedzial ze tu jest Paulina?". Gdy Paulina chichotala ze szklanka w reku, Ania odwarzyla sie na pytanie. - Skad wiedziales ze tu jest Paulina? - A no widzialem was w tym oknie - i wskazal palcem na okno do salonu. Anka zrobila narbumuszona mine..przeciez nieladnie zagladac przez czyjes okno. Zadzwonil telefon. Ania odebrala jako gospodarka. - Slucham? - Czesc coreczko! Tu tatulko. Jestem w hotelu i mowie ci, niezly ruch. Interes sie kreci! - A..to fajnie tato. - A jak u ciebie? - Ee..super! - Sklamala. - To swietnie. To ja koncze. Pa! - Pa. Ania odlozyla sluchawke. Ale w salonie nie bylo juz Artura i Pauliny.. .................................................. ...... Co sie stalo? 1. Artur zaprosil Pauline do baru na rogu 2. Poszli do sypialni Ani a potem dziewczyna uslyszala z sypialni wybicie szyby 3. Ania zobaczyla jakis cien za oknem ---------------------------------------------- Tylko tym razem głosowac! ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 69 (0 użytkownik(ów) i 69 gości) | |
|
|