|
|
Zobacz wyniki ankiety: grasz z "wolną wolą"? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
131 | 63.59% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
75 | 36.41% |
Głosujących: 206. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zawsze gram bez wolnej woli.
Przeglądając temat zauważyłam, że dużo z Was pisze, że simy bez wolnej woli stoją w miejscu jak kołki i czekają na polecenie... U mnie się to nie zdarza ![]()
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Bez wolnej woli,bo zawsze robią coś głupiego zamiast to co powinny
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Gram bez opcji 'wolna wola'. Dlaczego? Jak już pisali moi poprzednicy, nie lubię, kiedy simom co chwilę w pasku zadań wyskakuje jakaś bezsensowna czynność. Nawet, gdy mój sim nie ma przez jakiś czas zaprogramowanego zadania (nie często się to zdarza
![]() Z drugiej strony rozumiem tych co włączają tą opcję przy licznej rodzinie ![]() Wolna wola jest, moim zdaniem, niepotrzebna, bo ta gra jest właśnie po to, żebyśmy to MY kierowali postaciami, prawda? ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
tylko z wolną wolą...
kiedyś w 1 grałam bez i mocno mnie wkurzali i niby robili głupie rzeczy, ale potem grajac chyba u kolezanki jakos sie przyzwyczaiłam do grania z i tak mi zostało teraz nie wyobrazam sobie grania bez o_o sami jedza, sami chodza do sracza, sami chodza do pracy... juz sie przyzwyczailam do tych ich odchyłów, kiedy mechanik zaczyna malowac, nie zwroce na to uwagi i potem nagle ma karte wstepu do klubu artystów wkurza mnie tylko jak chca scielic łóżka, bo nie wiedziec czemu, skasowanie tej opcji nic nie daje. w jednej rodzinie, ktora mieszka w 4 poziomowej willi bez windy z bardzo niekomunikatywnie rozmieszczonymi schodami, ludki potrzebuja ok. pół godziny na obrot z podwórka na poddasze (gdzie jest jedna z sypialni) i z powrotem~
![]() |
#75 | |
|
![]()
W takim razie po co grać, skoro wszystko robią sami?
![]() @down: Cytat:
![]()
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 21.02.2011 - 17:34 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
|
![]() Cytat:
ze mna sie zdradzaja, rodza dzieci i milion roznych rzeczy, bez ktorych by umarli ![]() dodam, ze gram glownie wieloosobowymi familiami, do tego wszystkie sa kilku pokoleniowe dla mnie samą frajdą są te wszystkie pokolenia i miksujace sie geny całej okolicy ^_^
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
To jest opcja, żeby simowie bez nakazanych im czynności nie zachowywali się jak boty. Ale można było ją dopracować. U mnie jeden sim, gdy nic mu się nie każe, bezskutecznie próbuje wynieść śmieci, zabierając je ze śmietnika, żeby zostawić je za chwilę na podłodze
![]()
![]() |
#78 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
nom
sami, debile, nie zadzwonia do sklepu z jedzeniem/po pizze i umra z glodu, albo jakies beztalecie wznieci pozar i wszyscy umra w 1 bardzo czesto zostawialam ludziki, zeby sobie sami zyli, kiedys przychodze, a tu wszystkie Ćwiry poumierały, bo spaliła się lodówka ;o
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Ja zależnie od sytuacji, czasem używam z jednym simem, czasem nie z 7-osobową rodzinką. Aktualnie mam włączoną wolną wolę.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|