![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja jeszcze nie miałam nigdy trojaczków (całe szczęście), ale bliźniaki mi się czasem rodzą.
Imgashack mnie coraz bardziej denerwuje, ale nie znalazłam innej strony, która pozwala na hurtowe wysyłanie zdjęć. Wszędzie jest pojedynczo. Wczoraj już myślałam, że zdjęć nie wyślę, dzisiaj to samo... W końcu znalazłam Fotoo. Wgrały się bardzo szybko. Na razie tam się przestawiam Molly Przyszła do Lil'a, ale go nie było. Poznała jego matkę. "Syna nie ma w domu, jest na siłowni". ![]() No to w drogę, na siłkę. ![]() Po krótkiej wymianie zdań, Lil nieco złagodniał, ale wciąż nie ma ochoty zostać "tatusiem". ![]() Ciąża daje Molly w kość, ciągłe bóle pleców są denerwujące, a brzuch coraz większy. ![]() Gra nie ma mesh'a na nagą ciężarną nastolatkę, więc podczas kąpieli jest ona nieco "niematerialna". ![]() No i nadszedł ten dzień, Molly do szpitala odwiozła babcia. ![]() Przedstawiam najmłodszego członka Klanu Bard, oto Danny. ![]() "Cześć Lil, nie wiem, czy cię to obchodzi, ale masz syna..." ![]() Jeżeli teraz ich nie widać to ja już nie wiem co robić, chyba na razie robię przerwę z fotami, dopóki nie znajdę normalnej witryny do zdjęć. Bo wszystkie, na które trafiam są do niczego. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 24.02.2011 - 13:54 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|