|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A ja Likagirl dam ci jeszcze większy delemat. Głosuje za odpowiedzią A. A corn 2.
:lol: :lol: "Między murem, a granicą" odc. 5. (...) To był Arek. - AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! :o Co ty tutaj robisz??!! - HAHAHA- Arek zaczął śmiać się, jakimś dziwnym, ale przerażającym głosem. Iga poczuła ten sam chłód co na lekcji. - Chciałem cię przestraszyć. Nieźle mi się udało, co? -Przez ciebie o mało nie umarłam! Nagle do pokoju wbiegła Klara zwijając się. - Klara? Co ci jest? - HAHA!!!- Zaczęła śmiać się Klara - Przez ciebie o mało nie umarłam, haha! -przedrzeźniała Klara siostrę. - Wy chyba oszaleliście!!! - Ale z ciebie cykor!!! - śmiałą się Klara. - OK. To ja lecę. Umówiłam się z Sandrą. - Tylko bądź ostroszna. A która jest wogóle godzina? Klara wybiegła. Iga została sama z Arkiem. - Już 10 śpiochu. - Co??? To może ja zrobie herbatę. Napijesz się? - Oczywiście. Iga weszła do kuchni, zaczęła drzeć się w niebogłosy, bo zobaczyła tam: A. Mysz <hahaha> B. Kolejny napis na ścianie. C. Ducha ojca lub matki. WYBIERZCIE SAMI!!!!!!!!!! |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|