![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witajcie.To mój pierwszy domek zbudowany i prezentowany w TS3,więc prosze o wyrozumiałość. Domek wybudowałam z myslą o mojej dorastającej simce Klarze.
Jezeli coś pominełam,piszcie,postaram się poprawić następnym razem ![]() Oto domek zewnątrz ![]() Salon i jadalnia ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() Łazienka i pralnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia dziecka ![]() ![]() Sypialnia rodziców ![]() ![]() Taras ![]() ![]() Przepraszam,że zdjęcia takie małe i kiepskie,ale zmniejszałam przez nowy program i juz nie dało się cofnąć.... |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo mi się podoba ten domek.
W ciepłych kolorach lubię takie klimaty ![]() Niektóre meble są podobne do moich w the sims 1 ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wszędzie ten fiolet, nie pasuje, za dużo go. Oceniałam każde pomieszczenie w skali od 1 do 10 i łazienka dostała 9, najbardziej mi się podoba. ^^
Bryła i taras, nie w moim stylu, ale wyglądają ładnie. Ocena: 7/10 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bryła jest dość prosta, średnio mi się podoba... Kolory prawie wszędzie takie same, jednak pasują do siebie i za to plus. Najbardziej podoba mi się kuchnia i łazienka
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Poprostu kocham fiolet
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ja tez :-) ,ale po co zmieniasz wielkość zdjęć w programie graficznym skoro ustaliliśmy ich rozmiar na 800x600,żeby było wygodnie,na obojętnie jakim serwerze w opcjach zmiany wielkości zdjęć wybierasz właśnie ta wielkość-800x600 pixeli,dawaj tez odstępy miedzy zdjęciami i wyłącz kratkę w domu,a na zewnątrz pozbędziesz się jej włączając wybór terenów,jeżeli chodzi o sam domek,to podoba mi się bryła,ale nie pasuje mi do biało-czarnej tapety ten ogrodowy kominek-tapeta jest zbyt nowoczesna,do tego romantycznego kominka,tak poza tym jest ładnie
i jest milo zobaczyć swoje prace w czyimś domku |
![]() |
#7 |
Reputacja: 19
|
![]()
Wiec tak
Plusy: +Salon i jadalnia +Lazienka i pralnia +Sypialnia dziecka +Sypialnia rodzicow Minusy -kuchnia -bryla Plus/Minus +/- Taras Jak widac wiecej jest plusow wiec jest dobrze. Oceniam na 7 z malym plusikiem ![]()
#8 |
Guest
|
![]()
Dziękuje
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Oooj ja też kocham fiolet
![]() ![]() Co do domku, uwielbiam wnętrza, głównie za to, że nie wyglądają jak z gry tylko jak prawdziwe. Najmniej podoba mi się wanna, ale pasuje do reszty, więc się nie czepiam. Krzesła na tarasie mi jakoś nie pasują, ale ogólnie dom bardzo przyjemny. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|