![]() |
#162 |
Guest
|
![]()
Witam.Mam problem,zainstalowałem sims 3 i aktualizacje ponad 400mb,zainstalowałem szybką jazdę i karzą mi zaktualizować w starcie simsów 3,ale tam nie ma żadnych aktualizacji do zainstalowania.
|
![]() |
![]() |
#163 |
Reputacja: 10
|
![]()
Launcher ściąga aktualki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
|
![]()
hejka mam problem ;( moja mala simka - male dziecko , przyciela sie na podlodze i nie chce sie ruszyc ani nikt nie moze jej podniesc,laskotac, cokolwiek by ja przeniesc ;( co mam zrobic - jak tak dalej bedzie tam zacieta to mi umrze z glodu T.T
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
|
![]()
resetsim imię nazwisko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
|
![]()
Heeej. Moja Simka Maybelle (w całości moja), budowała (ja budowałam) grobowiec, używając do tego kodu testingcheatsenabled true i buydebug. Budowałam, klikałam, przestawiałam, i May weszła do tego grobowca. Kit z tym, że prawie nic nie działało, ważne to, że May pojechała do Chin tego kodu nie wyłączając. Przyjechała. Nie było na początku tego pokazu otoczenia, albo od razu do bazy wypadowej, tylko na targ. Na panelu nie było nic, pragnień, celu życiowego, poziomu zadowolenia, nie dało się otworzyć dalszej części panelu. I było brak interakcji. Co z tym zrobić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
|
![]()
Siema mam problem zainstalowałem mod na więcej cech.Po włączeniu gry nie było żadnych cech charakteru.Próbowałem wszystkiego.A jeśli to nie wina modu to czego ? i jak sie ten problem usuwa mam nadzieje że mi pomożecie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
|
![]()
Przeskanuj folder i zainstaluj moda jeszcze raz - u mnie na takie problemy to zwykle dziala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
Mam bardzo dziwne pytanie, nie umiem zaradzić temu co dzieje się moim simom. Bowiem są nieustannie nieszczęśliwi. Mimo dobrych pasków potrzeb oraz nastrójników są wiecznie nie zadowoleni. Myślałam, że możliwe jest, iż mają na to wpływ ich cechy albo prace?
On: pracoholik, miłośnik motoryzacji, geniusz, wygadany i ambitny. Ona: uwielbia przyrodę, urodzona kucharka, perfekcjonistka, rodzinna, romantyczka. Simka jest kucharką a sim lekarzem. A jeszcze co do jego kariery to nie wiecie może dlaczego kiedy wykonuje on jakieś zlecenie co oznacza, że nie jest w szpitalu tylko w innym miejscu to nastrójnik wskazuje - opuszcza pracę - a ocena pracy staje się bardzo zła? I ostatnie pytanie.. Czy istnieje inna możliwość niż dostanie okazji aby grać duchem? Mam na myśli, że tak to zawsze dostawał, któryś z simów okazję, która polegała na pójściu do laboratorium i ożywieniu sima, lecz tym razem takowa się nie pokazała. Z góry dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
|
![]()
no a jak mam przeskanować te foldery bo zobaczyłem że z podstawą wszystko ok ale jak zainstaluje jakiś dodatek to wtedy nie ma cech charakteru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|