|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Ale nie obiecuj sobie za wiele bo później możesz się rozczarować. Więc nie miej od razu nastawienia ,,Wszystkie zwierzęta będą i wszystkie będzie można łapać" bo później będzie wnerw
Kurczę, już się nie mogę doczekać na jakieś informacje.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
JAk nie będzie to nic szkoda ale fajnie by było gdyby bylo Tyle, że nie podoba mi sie to, że sterujemy zwierzętami, mogli zamiast tego to zrobic kilka płazów które sie nie łowi (to jest możliwe bo kiedyś złowiłem xD ale rzadko to się zdarza) tylko tak jak będziemy z gadami łapac By były ropuchy, żaby, rzekotki, axolotly itd..... Fajnie by było gdyby zrobili akcesoria albo dodatek odnośnie wędkowania Ale miałbym uciechce, pewnie mniejszą niż ze zwierzaków ale też bym miał A w tych akcesoriach/dodatku o wędkowaniu dodali by do kupowania nowe: wędki, spławkiki, haczyki, żyłki tytanowe i nie, kołowrotki, gumki, plastiki, i mógłbym wymieniac w nieskończonośc...... I jeszcze by mogli dużo nowych ryb dodac takie co sie łowi trudno (na zywo nawet można do kilku godzin lub pół dnia to ciekawe ile by to zajeło u simów xD) (<rozmarzył się>) xD
Ostatnio edytowane przez TheSims3Fan : 01.08.2011 - 07:31 |
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
Poza tym robienie takich szczegółów jak plastiki (mój dziadek jest wędkarzem i jak mamę kocham nigdy nie słyszałam o żadnych plastikach) było by chyba nie zbyt potrzebne do szczęścia. No i wątpię, że zrobili by oddzielny dodatek żeby były przynęty Ja chcę screen który pokaże jak będzie wyglądać jednorożec
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
albo takie jak rybki... praktycznie do ozdoby tylko :/
|
|
|
#5 |
|
|
A będzie wgl. można je łapac?
Ja sądzę, że nie. Jeżeli tak to niech skunksy cię potraktują bąkiem. xP
|
|
|
#6 |
|
|
Ale, sobie dużo obiecujecie, mi do szczęścia wystarczą koty, psy i konie, a do większego szczęścia to 2 gatunki gryzoni, 2 gatunki ptaków, i coś dzikiego wystarczy jeleń, wiewiórka i już
|
|
|
#7 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
Fajnie też by było, gdyby były choroby typu: Świnka (zarażają świnki morskie), wszy (zarażają psy/koty, bezdomne zwierzęta), wścieklizna (zarażają bezdomne psy/koty).. :d
Fajnie jest tak marzyć. :d
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 17
|
Wszy na pewno będą i epwnie będzie trzeba uważać, zeby tój zwierzak ich nie złapał.
Wścieklizna to chyba zbyt drastyczna choroba jak na tę grę. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
ja też uważam iż wścieklizna byłaby przesadą, zwłaszcza że w tą grę grają głównie osoby w przedziale 8-12 lat
i co ? zwierzątka co dopiero stworzyliśmy mają umrzeć po 3 dniach gry ? hah.
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 17
|
A tma umrzeć same, wiadomo, ze w przypadku wścieklizny jest jedno lekarstwo , kulka
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 31 (0 użytkownik(ów) i 31 gości) | |
|
|