|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]()
anka91, a Ty masz komputer i konsolę? No bo piszesz:
Cytat:
http://allegro.pl/the-sims-3-zwierza...806431323.html Myślę, że na Allegro taniej już nie będzie. Jak mam jechać ileś kilometrów od domu, do sklepu nieco tańszego, to już wolę zapłacić te 10 zł. za wysyłkę. Wygodniej jest ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jakby co to te dwa screeny są z wersji na konsole -!-
![]() Ja osobiście sciągnę demo i raczej nie popsuje mi to radości z odkrywania gry |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
ja tam wole poczekac az tu w sklepach beda dostepne, do Media Markt mam blisko wiec lepiej kupic pewny oryginalny dodatek niz z allegro i zeby wyslali zamiast plytki ziemniaki lub wersje Demo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Einarr, wstawiliśmy posty o tej samej godzinie
![]() @UP, ja kupuję na Allegro od lat i jeszcze nigdy nie przysłano mi towaru innego niż w opisie. Raz tylko czekałam z miesiąc za dostawą, ale to nawet nie gry, tylko drabinki do basenu. Allegro jest pewne, nie ma co się martwić. No ale gdybym miała blisko tani sklep z grami to wolałabym tak kupić. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 16.09.2011 - 14:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
anka91 na Allegro tez jest originalna gra. A ziemniaki ci na pewno nie wysla.
![]() |
#6 |
|
![]()
no dobrze niech jest oryginalna ale nawet jakbym zamowila to zanim by do mnie doszla to bym zdazyla kupic ją tu w sklepie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja na Allegro gdy żadko kupuje, ale np. jakies trampki, bluzy czy coś to moge kupić. A ona nie dojdzie przez nmiesiąc. Zalezy gdzie kupujesz, daleko czy blisko. Może nawet w 1 dzień dotrzec.
![]() |
#8 |
|
![]()
heh watpie zeby do Dusseldorfu doszla tak predko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
Pół biedy, że Simsy w wersji europejskiej są też po polsku ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 16.09.2011 - 14:57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
no racja ale jak brat zamawial mi maszyne do paznokci i akryle to czekalam ok 2 tygodni chociaz to szlo z Poznania do Starogardu Gdanskiego, temu wole nie wierzyc allegro, wole dotknąc cos zanim to kupie
![]() Pół biedy, że Simsy w wersji europejskiej są też po polsku Możesz kupić u siebie i masz tylko "okładkę zagraniczną". - wiem wiem ze maja zagraniczna bo inne doatki tez mam tu kupione a gra jest po polsku i wgl temu poczekam i kupie w sklepie premeiera juz niedlugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 39 (0 użytkownik(ów) i 39 gości) | |
|
|