|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Ale mi by wystarczyło krótkie oświadczenie EA z listą zwierzątek....
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
@up i tym czy można trzymać konie na swojej parceli?
|
|
|
|
#3 |
|
|
Jak nie będzie można, to ja się tak nie bawię...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Oby zwierzęta mogły się rozmnażać. Bez tego będzie nieco bezsensu i skąd się będą brały nowe z postępem gry w mieście? hm...
|
|
|
|
#5 |
|
|
Psy i koty prawie na 100% będą się rozmnażać, tak myślę. Ale tutaj też chodzi o zwierzątka z klatek\akwariów\terrariów. One też mogłyby się rozmnażać. Sprzedawałoby się młode, albo zostawiało sobie. Rozmnażasz czarnego i białego królika, otrzymujesz biało-czarne króliczki... Ach, marzenia ściętej głowy.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Zawsze zwierzaki się rozmnażają , pewnie psy w budzie tak jak w dwójce
Tak na prawdę Zwierzaki nie są do końca potwierdzone
|
|
|
#7 |
|
|
Bluszczyk Kurdybanek, jak wykraczesz, to się z Tobą policzę...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
( Sierpień 2011 - Simowie.info , Zwierzaki jednak nie wychodzą )
OJC !
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Myślę, że w tym dodatku "pokoleniaa" to właściwie nic nowego nie ma... Poprostu się normalnie żyje. Moi simowie tez mają duże rodziny i to wielo-pokoleniowe.
|
|
|
|
#10 |
|
|
@UPUP, Ty mi się narażasz...
@UP, w Pokoleniach dojdzie parę nowych rzeczy, które dużo wniosą do rozgrywki. Np. system wspomnień, łuki ślubne, wieczory kawalerskie... itd. No i pewnie dojdzie też trochę nowych obiektów, jak spiralne schody, czy domki na drzewie. Ale to jest temat o zwierzakach, a nie o pokoleniach... A żeby nie było offtopu, to ciekawi mnie, czy będą różne rasy i umaszczenia koników, Bo ten siwek ze zwiastuna był śliczny, ale ja bym chciała karego konika (dla niewtajemniczonych: Kary=czarny). Zwierzątka klatkowo-terrariowe też powinny mieć różne kolory i rasy. W dwójce ta duża papuga z klatki występowała chyba w pięciu wersjach kolorystycznych. To samo ten gryzoń, też miał kilka "kolorów". Podobno to była szynszyla, ale do szynszyli to nawet podobne nie było. Bardziej do świnki morskiej lub chomika. Ja bym chciała króliczka... Zawsze mi się podobały, ale nie miałam kasy i miejsca na odpowiednią klatkę, a w za małej trzymać nie chciałam. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|