|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się spodobał Techno Pies
![]() Gdyby był na PC, zrobiłabym szalonego naukowca ze swoim nowym wynalazkiem - technologicznym psem ![]() W wersji na PC o ile się nie mylę, jest ten wzór na zebrę i na kościotrupa, nie? Bo już planuję, że zrobię biedną murzynkę, która przyjechała z Afryki ze swoim wiernym kompanem - zebrą. Planowałam także mroczną i tajemniczą kobietę, która byłabym seryjnym mordercą z takim psem ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Właśnie zamówiłem na empik.pl edycję limitowaną ,,Zwierzaków".
Zapłacić za nią muszę 104,99 zł. W tym zawarta jest cena przesyłki (kurier, płatność przy odbiorze). Moim zdaniem się opłacało, bo dostanę grę w 2 dni po premierze (ponieważ jest w piątek - ponoć), bez niepotrzebnego wychodzenia z domu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ja jakbym chciała, to by mi brat mógł kupić, bo jedzie na studia zaoczne do Wrocławia i akurat w 22 października jedzie
![]() Ale się wstrzymam, a limitowana edycja mi nie potrzeba, bo jednak gdzieś te obiekty będą. najprawdopodobniej w BuyDebug on, (dobrze napisałam?), bo tam chyba jest wszystko ![]()
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
Nie pamiętam gdzie ale pisało że będzie można kupić na Store budynki z limitowanej, ale będzie na nich 'zakaz wstępu'.
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Gdyby było wszystko, to po aktualizacji simsów miałabyś już obiekty ze zwierzaków.
Poza tym, nic nie straciłem, bo obydwie wersje gry kosztują tyle samo, a zyskałem budynek, który mi się podoba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 26
|
![]()
@Karel13 a bez przesyłki to po ile by było? Pytam, bo mam empik w sumie niedaleko, to co będę przepłacać, mogę odebrać choćby w drodze do domu... No wiesz, sprawdzałam to mają po tyle samo co zwykła edycja (niecałe 85zł przy zamówieniu przez internet), ale się zastanawiam, czy to nie jest jakiś kit.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 08.10.2011 - 16:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
raczej nie jest bo ja tam często zamawiam z odbiorem w salonie bo też mam blisko do Empiku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Skąd pewność, że obiekty ze sklepu da się w zwykłej edycji kupić w BuyDebug? Może edycja podstawowa nie ma w ogóle zaprogramowanych tych przedmiotów i NIE DA SIĘ ich mieć bez zakupu limitowanej? Przecież to by było za proste...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
@up to ja nie wiem po co w store to dawają, skoro i tak się to nie przyda ;/
![]() |
#10 |
|
![]()
Przecież edycja limitowana nie będzie się od razu instalować ze sklepem... Najpewniej będzie karteczka z adresem strony i kod do wpisania, żeby móc pobrać sklep. A co do gadżetów dla zwierząt, to w grze już jakieś są i te można kupić częściowo z katalogu, normalnie, a częściowo z BuyDebug on. W zestawie ze sklepem będą jakieś nowe obiekty dla zwierząt, ale nie są niezbędne. Np. jakieś legowisko dla zwierzaka. W grze już będą legowiska. W limitowanej będzie ich po prostu więcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 23 (0 użytkownik(ów) i 23 gości) | |
|
|