|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
W sumie... W wywiadzie powiedziano, że te akcesoria dla zwierząt można też dostać inaczej, nie tylko w sklepie, więc myślę, że to będzie tylko taki "gadżet". A poza tym, od czego jest buydebug....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Myślisz, że będzie to wszystko w buydebug ? :/
Bardzo bym chciała, ale wątpię w to ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
alez ja jestem wsciekla na te edycje limitowana
![]() ![]() ale ja chyba zdecyduje sie na ta limitowana. Ostatnio edytowane przez muffindance : 21.06.2011 - 09:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ojej, tutaj nie chodzi o sklep. Sklep pewnie będzie miał jakieś nowe okno, czy ladę, ale tutaj najważniejsza jest specjalna kasa fiskalna, to jej nie ma oryginalnie w grze i to ją (głównie) będą zawierać gadżety z edycji limitowanej. Mi chodziło o coś innego. W sklepie można kupować gadżety dla zwierząt, no np gumową kość. Facet w wywiadzie powiedział, że sklep nie jest jedyną dostępną w grze formą zdobycia takiej "kości". Więc może da się ją zdobyć z kodem buydebug, a wtedy sklep nie jest do niczego potrzebny....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mnie by urządzała sama kasa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A nie lepiej po prostu kupić edycję kolekcjonerską, zamiast się męczyć narzekaniem na to, że nie ma kasy fiskalnej w podstawowym dodatku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
@Karel13
Ja kupię, ale inni nie mogą sobie pozwolic na edycje kolekcjonerską No cóż, naciągają nas ci tworcy simów ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
W ogóle po gó**o robią Limitowaną jeśli tam będzie tylko kasa [lub jeszcze coś ale baardzo mało tego innego czegoś]. Nie lepiej w 'zwykłych' Zwierzakach umieścić wszystko? Bo teraz większość będzie Limitowaną kupować, a 'zwykłych' Zwierzaków prawie, że nikt nie kupi. Głupio to EA wymyśliło z ta Limito >
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 43 (0 użytkownik(ów) i 43 gości) | |
|
|