Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.07.2011, 13:45   #1
Kalia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ja trochę obawiam się o sierść tych psów
Kalia jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.07.2011, 13:57   #2
carineesz

Cytat:
Napisał Kalia Zobacz post
Ja trochę obawiam się o sierść tych psów
Może zrobią tak jak w dwójce? Do wyboru kilka rodzajów sierści. Mam taką nadzieję...
stare 26.07.2011, 13:45   #3
Saphira

No tak, ale ja już nie wytrzymuję ! Co chwila patrzę , czy nie ma w tym temacie jakiś nowości.
Liczę na border collie i na petit basset grifon venden czy jak tam to się nazywa...A z resztą ! Czekam na nowości.

Najlepszy zwiastun tego lata !
Jak dla mnie super...Polecam...
Mari777
Saphira jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.07.2011, 13:50   #4
anie_1981

Jestem ciekawa na ile realnie podejdą do opieki nad końmi. Czy będzie się je czyścić, czyścić im boksy, czesać grzywę i ogon, czyścić kopyta itd...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.07.2011, 13:57   #5
Saphira

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Jestem ciekawa na ile realnie podejdą do opieki nad końmi. Czy będzie się je czyścić, czyścić im boksy, czesać grzywę i ogon, czyścić kopyta itd...
Czyścić na pewno bo już dawno pokazano (zapomniałam wkleić wtedy link) szczotki dla psów i kotó, oraz dla koni.Tyle, że nie ma zgrzebła ( http://pu.i.wp.pl/k,NjgwMjc1NzksNDY3NzcwNzM=,f,zg.jpg) ,
ale dszczotka usuwająca kurz (http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...r82648mO1XPEzf) , nie pot ze zwierzęcia.Mimo to wygląda ...hmmm..realistycznie.

Mari777
stare 26.07.2011, 14:01   #6
suomii

podobno ma być regulacja długości sierści

a tak w ogóle to liczę na wyżły weimarskie, akita inu, alaskan malamuty, beagle, owczarki podhalańskie... sratatata mogłabym wymieniać w nieskończoność, liczę że będzie dużo ras psów, ale najbardziej lubię kundelki a co do szczotki i zgrzebła, to tak na chłopski rozum: po co mieli by robić to i to, skoro i tak pewnie nie wiedzą czym to się różni. podejrzewam że zamiast kopystki będzie po prostu szczotka albo nie będzie można kopyt czyścić.
stare 26.07.2011, 17:23   #7
nmin

Cytat:
Napisał suomii Zobacz post
a co do szczotki i zgrzebła, to tak na chłopski rozum: po co mieli by robić to i to, skoro i tak pewnie nie wiedzą czym to się różni.
Taa, bo szczotkę i zgrzebło rozróżniają tylko nastoletni gracze, a w EA pracują pewnie sami idioci, którzy nie wiedzą, jak zajmować się koniem i w ogóle znają go tylko ze zdjęć Jeśli zrobią tylko jeden przyrząd, to na pewno dla oszczędności czasu, który w grze biegnie bardzo szybko, i mam ogromną nadzieję, że tak właśnie będzie. Nie mam ochoty poświęcać na pielęgnację połowy simowego dnia, wolę skupić się na interakcjach ze zwierzęciem.
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.07.2011, 17:32   #8
Séverine

Cytat:
Napisał nmin Zobacz post
Taa, bo szczotkę i zgrzebło rozróżniają tylko nastoletni gracze, a w EA pracują pewnie sami idioci, którzy nie wiedzą, jak zajmować się koniem i w ogóle znają go tylko ze zdjęć Jeśli zrobią tylko jeden przyrząd, to na pewno dla oszczędności czasu, który w grze biegnie bardzo szybko, i mam ogromną nadzieję, że tak właśnie będzie. Nie mam ochoty poświęcać na pielęgnację połowy simowego dnia, wolę skupić się na interakcjach ze zwierzęciem.
W 100% się zgadzam. Nie zamierzam spędzać całego dnia na to, żeby Sim mógł wyczyścić kopyta koniu. Poza tym góra po miesiącu na pewno by się wam wszystkim znudziło tracenie całego dnia na pielęgnowanie konia... W realnym świecie to bym mogła przez cały dzień bo uwielbiam konie i to żywe stworzenie ale w grze? Nie sądzę, że wytrzymałabym gapiąc się na okrągło na czyszczenie kopyt i inne Poza tym Mari nie zapominajmy, że w dodatku dochodzi dużo różnych zwierząt więc bezsensem (przynajmniej dla mnie) było by rzucenie pracy nad np. psami i kotami żeby zrobić nie wiadomo ile rodzajów szczotek dla koni
Séverine jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.07.2011, 07:53   #9
Saphira

Cytat:
Napisał olanowiak Zobacz post
Poza tym Mari nie zapominajmy, że w dodatku dochodzi dużo różnych zwierząt więc bezsensem (przynajmniej dla mnie) było by rzucenie pracy nad np. psami i kotami żeby zrobić nie wiadomo ile rodzajów szczotek dla koni
Nie zamierzam czścić konia simów cały dzień, nie o to mi chodzi.Mówię tylko, że zamaiast tej szczotki mogli zrobić zgrzebło i że EA podchodzi do spraw koni dosyć lakonicznie.

Mari777
stare 27.07.2011, 08:43   #10
Séverine

Cytat:
Napisał Mari777 Zobacz post
Nie zamierzam czścić konia simów cały dzień, nie o to mi chodzi.Mówię tylko, że zamaiast tej szczotki mogli zrobić zgrzebło i że EA podchodzi do spraw koni dosyć lakonicznie.
No nic dziwnego, robią teraz więcej opcji (i zwierząt) a już data wyznaczona więc się troszkę z tym wszystkim śpieszą. A poza tym co z tego, że nie zamierzasz skoro dokładne wyczyszczenie konia zapewne by tyle trwało ?
Mój Sim zanim wstanie to jeszcze około pół godziny leży w łóżku a kąpiel to bierze z dwie godziny więc to wszystko co by trzeba było zrobić z koniem zajęło mi cały dzień. Poza tym nie każdy musi posiadać nie wiadomo jaką wiedzę na temat koni, zrobili szczotkę bo się po prostu nie interesują zbytnio końmi i nie wiedza co jeszcze trzeba zrobić. Może też być tak, że dali więcej przedmiotów do czyszczenia konia tylko nic nie mówią żeby zrobić taką niespodziankę. Jak by teraz wszystko nam powiedzieli to by nie było zabawy w odkrywaniu wielu nowych rzeczy

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 31 (0 użytkownik(ów) i 31 gości)

Zasady Postowania