|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
anie chodziło o te w ogródkach. Poza tym można też "karmić" omiroślinę
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Przepraszam, że offtopuję, ale jaka omiroślina? Co to jest?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dawno nie grałam, ale coś tam pamiętam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
SunsetValley
![]() ![]() Zauważyłem w temacie ze zwiastunem zwierzaków na konsole, że ktoś napisał iż właśnie konsolowa wersja jest ładniejsza, a moim zdaniem wersje na pc/mac i ps3/xbox nie różnią się grafiką. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Fajnie byloby,gdyby mozna bylo wyprowadzac pare psow naraz, np.:co najmniej trzy. Ale zapewne bedzie tylko mozna z jednym isc... Szkoda by mi bylo,ze ide z jednym a reszta w domu zostaje chyba, ze bez smyczy moglyby isc,ale to juz nie to samo
|
![]() |
![]() |
#7 | |||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Podoba mi się nowe miasto - lubię jak wszystko jest w jednym miejscu, a nie porozwalane na kilometry od siebie. Żółwie są super. W końcu pokazali coś oprócz kotów, psów i koni. Czekam na kolejne zdjęcia. Niech w końcu pokażą inne zwierzaki! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
I w tym nowym zwiastunie w 0:44 gdy dziecko konia głaszcze obok dzieciaka jest koryto z którego pije koń. I ciekawa też jest ta maszyna w której kot się czyści
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
założe sie ze ta maszyna jest za punkty szczescia zyciowego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja zazwyczaj mam na starcie duzo punktow szczescia zyciowego,gdyz wybieram popularnosc, a dla mnie miec 20 przyjaciol to nie problem, reszte by sie uzbieralo,bo zalezy ile taka maszyna i juz by bylo.
Mi sie jeszcze z tego zwiastuna podoba ten psiak niemadry, co zabawke zjada, ma taki ladny wyglad,ze zawsze jak ogladam filmik,to szczegolnie przyciaga moja uwage. Ciekawi mnie cos jeszcze. Skoro zrebak moze mic pleko od swojej matki, to moze suka bedzie mogla karmic swoim mlekiem szczenieta, a po kilku dniach zaczynalyby jesc i pic same... Ostatnio edytowane przez -anisia- : 17.08.2011 - 19:48 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 35 (0 użytkownik(ów) i 35 gości) | |
|
|