Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.03.2011, 15:49   #691
Master of Disaster

Reputacja: 26
Domyślnie Odp: Belle Rose

Kurczę pióro, teraz to ja się muszę wstrzymać z komentarzem na temat Mei, bo nie wiem, co ona ukrywa. Powiem za to coś na temat jej matki. Ona mi jakoś dziwnie przypomina panią Everglott z "Gnijącej Panny Młodej" (oraz moją ciotkę). Brr.
Ciekawe, co będzie dalej. Bardzo intrygujący odcinek.

PS. Dzięki Bogu za moją matkę
Master of Disaster jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.03.2011, 16:12   #692
rudzielec

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty Zobacz post
chłopaków nie będę oceniać,bo nie lubię takich napakowanych mięśniaków - zresztą nie o to chodzi w FS,żeby mi się simowie podobali co nie?
dokładnie, że nie o to chodzi, to już wedle uznania, co kto lubi

Cytat:
ciekawa jestem,co Mei ukrywa...czyżby miała przemienić się w "zły charakter"?
nie, Mei nie będzie złym charakterem, aczkolwiek, to co wyjdzie w następnym odcinku sprawi, że część ją za taki zły charakter weźmie

Cytat:
najbardziej mi szkoda Marco,przecież dla niej zrobił wiele,a ona go tak po prostu zostawiła.i to jeszcze w okolicznościach,w jakich żadna normalna kobieta by tego nie zrobiła.
no ale Mei nie jest normalna
nie tylko ty masz Mei za nienormalną
no ale fakt, zostawiła go w takim momencie, że sama chętnie bym ją ubiła, chociaż wiem z jakiego powodu to zrobiła

Cytat:
Emanuela też chyba nie jest do końca odpowiednia dla Marco.mam nadzieję,że Colin i Alia pozostaną poza wszelkimi zawirowaniami i będą tym głosem rozsądku dla głównej (aktualnie będącej w rozstaniu) pary.
masz rację, Emanuelka jest dla Marco BARDZO NIEODPOWIEDNIA, jak się później okaże...
co do Colina i Alii to powiedzmy, że nie będzie tam większych problemów, choć przewiduję tam coś zgrzytliwego

Cytat:
Ale wiesz co?nie chciałabym,żeby Marco i Mei wrócili do siebie.niby on nadal ją kocha,ale nie znamy jej uczuć.poza tym,jak już mówiłam,jest stuknięta
tak naprawdę to powiem ci, że nie mam pojęcia w jaki sposób za kończę to FS, najpierw myślałam nad złym zakończeniem, potem nad dobrym, a teraz to nie wiem, ale na pewno niektóre watki będą dobre, a niektóre rozczarują czytelników, bo co do innych akcji mam już jasność, nie wiem tylko czy Marco i Mei będą ze sobą

Cytat:
Napisał Oliwwka Zobacz post
Świetny odcinek! Alia wygląda ślicznie, ładniej niż poprzednio.
Mam nadzieję, że Mei będzie z Marco, bo kocham ich normalnie
dziękuję starałam się zeby Alia wyglądała lepiej
a co do Marco i Mei to tak jak napisałam Chryzi, jeszcze nie wiem czy będą ze sobą

Cytat:
Napisał KathySelden Zobacz post
Kurczę pióro, teraz to ja się muszę wstrzymać z komentarzem na temat Mei, bo nie wiem, co ona ukrywa.
a może jednak nie powinnaś się wstrzymywać?

Cytat:
Napisał KathySelden Zobacz post
Powiem za to coś na temat jej matki. Ona mi jakoś dziwnie przypomina panią Everglott z "Gnijącej Panny Młodej" (oraz moją ciotkę). Brr.
z "Gnijącą Panną Młodą" nie miałam styczności, z twoją ciotką też, ale stwierdzam, że muszą to być bardzo nieprzyjemne osóbki

Dziękuję za komentarze
stare 11.03.2011, 17:26   #693
florie

O! Dla mnie happy end będzie jeśli jednak nie będą razem. Świetny odcinek, jak zwykle zresztą.
florie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.03.2011, 09:50   #694
Ana021
Guest

A dla mnie jak będą razem Co do odcinka to chyba jeden z najfajniejszych jak do tej pory
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.03.2011, 09:54   #695
Paulincia91
Guest

A mnie się wydaje, że Mei wyjechała, bo jest w ciąży i chce spokojnie urodzić dziecko.
Lekarza w szpitalu można przekupić, a jej matce to na rękę, bo Marco to ona nie trawi. W ten sposób chciała ich rozdzielić. Wiedziała, że Takeda będzie chciał zająć się Li i dzieckiem, więc zmusiła córkę do wyjazdu. Dla tego nie pasuje jej, że Mei ma przyjechać na rozprawę.
Ale to tylko moje domysły
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.03.2011, 10:11   #696
rudzielec

florie,Ana021 jak widać każdy ma odmienne zdanie
ale cieszę się, jak zwykle, że odcinek się podobał

Paulincia91 hmm... nie mogę zdradzić dlaczego Mei wyjechała, bo nie będzie już to zaskoczeniem w nowym odcinku,
ale każdy może mieć swoje przypuszczenia

dzięki za komentarze
stare 12.03.2011, 10:11   #697
Gold_Chocolate

Alia i Colin.. nareszcie (z (nie)wiadomych przyczyn oni się stają moją ulubioną parą )
Ona wygląda teraz dużo dojrzalej a on i tak jest boski Smutno mi się robi jak czytam o Emmanuel i Marco.. to takie dziwne . Próbuje wywnioskować o co chodzi Mei ale jakoś mi nie wychodzi.. Świetny odcinek, ładnie wszystko opisałaś . Czekam na next
stare 12.03.2011, 11:22   #698
Libby
Administrator

Reputacja: 15

Dobrze, że mi napisałaś, że jest odcinek . Po południu już nie odpalałam kompa a teraz FS się zakopało pod innymi i bym przeoczyła odcinek .
Matka Li Mei jest wariatką, ale to już wiemy .
Dobrze, że Marco nie poszedł z Em do łożka, bo potem by tego żałował. Zwłaszcza, że uważam, że Li Mei wyjechała ponieważ nadal jest w ciąży. Matka ją pewnie jakoś sterroryzowała.
Jestem przeciwko Emanuelle . Po pierwsze to Lambertówna a ja bym nie chciała mieć nic wspólnego z tą rodziną. Poza tym na pewno coś ukrywa i dlatego tak się wystraszyła pytania, od kiedy kocha Marco. Na pewno od bardzo dawna i jestem przekonana, że kiedyś mąciła Li Mei. Może nawet podpuszczała Dantego, by mieć Marco dla siebie. A teraz taki aniołek. Nie wierzę w to .
Colin się zdziwi, jak zobaczy ją z brzuchem. Poprawki w Alii bardzo pozytywne. Zwłaszcza przez fryzurę wygląda tak trochę drapieżnie . Strasznie podoba mi się to bonusowe zdjęcie . Colin i Alia tworzą na nim świetną parę .
stare 12.03.2011, 21:40   #699
Brutus

Do tej pory uważałem Li Mei za niewdzięczną wariatkę, która odwraca się od faceta, który tyle dla niej zrobił. Ten odcinek dał mi do myślenia. Co prawda wciąż uważam, że Li Mei jest wariatką, ale wiem też, że coś ukrywa. Czytając poprzednie komentarze w zupełności zgadzam się z powszechnym przekonaniem, że ona jest w ciąży, a jej chora psychicznie matka widzi w tym problem. Ta kobieta doprowadza mnie czasem do szału.

Jakoś tak wydaje mi się, że Marco nie pasuje do Emanuelle. Teraz, kiedy Dante będzie za kratkami to chyba ona zajmie jego miejsce jako czarny charakter. To w końcu rodzina. Emanuelle ewidentnie coś ukrywa i wątpię, żeby kochała Marco. On prawdopodobnie ulega teraz jakiejś intrydze Lambertów i kto wie czy też nie matki Li Mei. Pozostaje mi tylko czekać na kolejny odcinek.
stare 13.03.2011, 00:13   #700
Master of Disaster

Reputacja: 26

Kurczę, nie chciałam zdradzać swoich podejrzeń na temat "co z tą Li Mei", ale widzę, że inni mają podobne podejrzenia jak ja (choćby Brutus). Ale może autorka nas czymś zaskoczy...
Master of Disaster jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości)

Zasady Postowania