![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fakt, w wątku jest cisza, ale to przez te trailery pokoleń i zwierzaków. Ja wstawiam teraz aż 14 fotek, sorry, że tak ich dużo, ale tyle mi się nazbierało i nie chce mi się tego dzielić. Nikt nie zauważył chyba fotek śmierci Ernesta i Mii, więc przypominam, że ta parka już odeszła. Przypominam też, że ta Saga zaczęła się od Anastazji Milusińskiej i Jasona Barda. Ich pierwszym dzieckiem był właśnie Ernest, ten, który teraz umarł, razem z żoną Mią. Drugie dziecko Anastazji i Jasona, Matika, wciąż żyje ale jest stara, tak jak jej mąż Feng. Próbowałam zrobić filmik z drzewem genealogicznym Bardów, ale to nie jest takie proste. Okienka drzewka się nagrywają, bez problemów, ale ciężko jest już ten klan ogarnąć.
Groby w ogródku "Kostki Cukru". Anastazja, Jason, Ernest i Mia. ![]() Apartamentowiec, do którego przeprowadziłam 3 dorosłe dziewczyny. Mieszkają tam Nina i Dina Choo (bliźniaczki, córki Jin'a i Lilly), oraz Martyna Bard (córka Elvisa i Lany). ![]() Oto dziewczyny, od lewej: Nina, Martyna i Dina. Bliźniaczki są dla Martyny dalszymi kuzynkami. Nie mają w kontaktach znaczka rodziny, bo to za dalekie pokrewieństwo. ![]() Mieszkanko coś mizerne, dlatego wymagało przebudowy... Przed remontem ![]() ...I po remoncie ![]() ![]() ![]() A tu już powrót do rodziny Bling. Danny Bling (syn Molly i Lil'a) ożenił się z Janette, na zdjęciu ona z ich synem Johnnym ![]() Małżonkowie spędzają ze sobą dużo czasu, tutaj obiad... ![]() ...wspólna gra w szachy, mają śmieszne miny... ![]() Danny gra na klawiszach w niedawno urządzonej piwnicy. ![]() Janette ma cechę "wysportowana", więc pierwsze co zrobiła po odkryciu piwnicy, to ćwiczenie... ![]() Johnny trochę podrósł... ładny nie jest, ale może to się jeszcze zmieni. ![]() Kocham tą bluzkę... "Przed praniem wyjąć dziecko"... ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|