![]() |
#121 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tam wolałabym mieć 10 psów niż jednego kota. Ale dobrze, że ludzie mają różne gusta. Ja ogólnie nie przepadam za zwierzętami, które zabijają inne dla frajdy. Kot ma pełno jedzenia w misce a i tak poluje. Niby wiem, że to instynkt jest. Ale z drugiej strony podobają mi się węże, ale szkoda mi ich ofiar, więc nie mam węża, bo nie chcę patrzeć jak mordują biedne, małe i bezbronne gryzonie...
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Guest
|
![]()
W simsach nie ma przemocy wśród zwierząt - mogłabyś na ziemię puścić (oczywiście w simsach) trzy węże i 2 chomiki (jak będą) to się nie zagryzyą..ALE MOGĘ NIE MIEĆ RACJI xXDx
|
![]() |
![]() |
#123 |
|
![]()
Nie, nie będzie tak brutalnie chyba
![]()
![]() |
![]() |
#124 |
|
![]()
łatwiej kota stworzyć niż królika. Królika w ogóle nie będzie dało się tworzyć. jedyne co to zapewne kolor futerka. a myslę, że kota łatwo będzie zrobić podobnego do Twojego ; ) wystarczy mieć chęci i czas
Ostatnio edytowane przez Połówka : 12.03.2011 - 15:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]()
Czy ja wiem...W którymś temacie było,że podobno od jakiegoś dodatku/od premiery trójki zajmowali się powoli tym dodatkiem...Plotki to plotki,nie zawsze prawdziwe.A zawsze w rok-dwa lata można więcej wymyślić i stworzyć niż wiecie...
|
![]() |
![]() |
#126 |
|
![]()
Wpisujesz komendę "GucioSimKot on" i masz Gucia w grze...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]()
Zrobisz oddzielny pokój ! XD
|
![]() |
![]() |
#128 |
|
![]()
no jak to kto ma Tankę?! No ależ Tanka do Chryzi należy
![]() Porando, też słyszałam, że zwierzakami już długo sie zajmują. Ale wątpię. bo co? ustawiałoby się długość uszu? bo na rasy nie wpadną ;c |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]()
ja mam Tankę!!ja ja ja
![]() hello w październiku mam urodziny,więc zrobię sobie prezent ![]() co prawda gra mi teraz już tak zmula,że nie mogę grać,no ale...poświęcę się! i nawet nie mów,że na rasy nie wpadną,muszą,bo takie psy wszystkie jednakowe to ja dziękuję bardzo ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
|
![]()
W dwójce wpadli na rasy. Ja to widzę tak. Idziesz do zoologicznego i wybierasz interakcję "kup psa". Zoolog to oczywiście królicza nora (można w niej będzie kupować króliki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|