![]() |
#231 |
Guest
|
![]()
No jasne, stałby sobie w salonie, patrzyłby na wielkie akwarium z PZ lub na przeszklony basen na piętrze dla rozrywki, kąpałby się z moją Simką w wannie, gotował obiady...
A tak na poważnie, chodziło mi o to, że i tak skombinuję sobie konia do domu, ale na DWÓR. Nie wiem jak to zrobię, ale to zrobię ![]() |
![]() |
|
![]() |
#232 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajnie, że w końcu te zwierzaki zrobią. Ja wiem, że są tacy którzy woleliby pogodę, ale jak dla mnie, to bez pogody jeszcze nie jest aż tak mało naturalnie w grze, jak bez zwierząt. Zwierzęta będą dużym urozmaiceniem i dużo wniosą do gry. A fakt, że moje ulubione zwierzęta, czyli konie, wreszcie pojawią się w Simsach jest dla mnie naprawdę dużą frajdą. Oczywiście chciałabym mieć w Simsach możliwość posiadania konia na własność, ale sam fakt, że w ogóle konie będą (i będzie można na nich jeździć) w zasadzie mi wystarcza, przynajmniej na razie.
Nightfall, w wannie jak w wannie, ale w basenie konik mógłby pływać, albo w przydomowym stawku. One to lubią ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
![]()
Mrauu ^^ Konie w domu ^^
A teraz na serio. Nie miałam zwierzaków w 2 dlatego jest to coś niepojętego dla mnie jak można w SIMSACH miec pieski, i te wszystkie sikająco, robiące na dywan stworzonka. Ale ogólnie pomysł jest super i pozytywnie mnie zaskoczył trailer z jeleniem czy co tam było ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
|
![]()
To chyba jasne było, że o konia w ogrodzie chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]()
a ja wam powiadam że żadnej stajni nie będzie.po prostu konie będą się pojawiać na jakiejś parceli (tak jak np.budka z żarciem w Bridgeport),sim będzie mógł na nich chwilę pojeździć,i znikną.
i największą bekę będę z was miała,jak się okaże,że nijak nie możecie go kodem czy modem w domu zatrzymać ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Guest
|
![]()
Chryzia nie krakaj mi tutaj!!! :<<
|
![]() |
![]() |
#237 |
Guest
|
![]()
ja po prostu jestem realistką.nie oczekuję od gry bógwieczego.wystarczy,że w końcu będą jakieś zwierzątka.a jeśli dadzą świnki morskie,to bardzo mnie to ucieszy.i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]()
to co z tego, masz nie krakać!
![]() świnki morskie też chcę, jak będą, to kupię jedną i nazwę ją Tanka, o ile pozwolisz :< |
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]()
zastanowię się
![]() ach,no i oczekuję różnych rodzajów sierści oraz budowy u kotów i psów.no ale,to chyba nic nadzwyczajnego? |
![]() |
![]() |
#240 |
|
![]()
Nie ma też liczyć o Zoo, o jakim marzycie, nawet jeżeli się pojawi (a moim zdaniem powinno być) będzie w stylu szkoły czy stadionu - sim tam idzie i znika na jakiś czas, a po wyjściu pojawia się nastrójnik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 24 (0 użytkownik(ów) i 24 gości) | |
|
|