|
|
#271 |
|
Guest
|
Pewnie tak jak w 2, bo do domu ,,przygarnąć'' będzie można tylko psa, kota i (tu nowość) konia (raczej). Tworzenie to pewnie też żadna nowość. Tak jak w 2 tylko że kolor będzie można wybrać w tym, no jak to się nazywa? no w tym kółku takim z kolorami i pewnie więcej cech dojdzie.
Ostatnio edytowane przez Seelie : 16.03.2011 - 23:12 |
|
|
|
|
|
#272 |
|
Guest
|
Zwierzaki, zwierzaczki... fajnie że będą sobie latały po mieście, bez psiaków i kociaków jakoś pusto na mieście
|
|
|
|
#273 |
|
Guest
|
Jak by ich tyle chodziło po mieście (zbyt dużo) to by nie wyglądało to fajnie
|
|
|
|
#274 |
|
Reputacja: 10
|
Zgadzam się. W dwójce denerwowały mnie wiecznie wykopane dołki na podwórkach moich ludzi, i to nie przez moje psy, tylko przez obce.
|
|
|
|
|
|
#275 |
|
|
Też mnie to wkurza. Wredne sierściuchy!
Ale i tak są piękne
|
|
|
#276 |
|
|
Nazwę pierwszego psa z trójki Sierściuch... Bardzo fajne imię. A jak pasuje do zwierzaka! Chcę mieć dalmatyńczyka, yorka, lub owczarka szkockiego (Colie), lub wszystkie 3.
A ja pozwolę sobie na offtop. Wymieniam akwarium 60l na 112l i od wczoraj wieczorem akwarium już stoi, ale ryby będzie można wpuścić dopiero za kilka dni. Pod tym względem to zazdroszczę Simom. Kupują akwarium już z wodą, i to taką, że mogą wpuszczać ryby od razu po kupnie akwarium... Wspominałam też kilka postów wyżej, że będę miała mewki japońskie... Otóż wprowadzono mnie w błąd i to solidnie. To nie będą "Mewki Japońskie", tylko "przepiórki chińskie" Też ładne!
|
|
|
|
|
|
#277 |
|
|
chińskie czy japońskie to wszystko jedno i to samo, ważne że z okolic Azji
|
|
|
|
|
|
#278 |
|
|
Mewka japońska i przepiórka chińska to dwa zupełnie różne gatunki ptaków, które nie mają ze sobą absolutnie nic wspólnego...
Fajnie by było, gdyby dali do trójkowych zwierzaków jakieś dzikie ptactwo. Jakieś wróble, kaczki, gęsi. Ale jeszcze niczego nie wiadomo, pożyjemy zobaczymy. |
|
|
|
|
|
#279 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#280 |
|
Guest
|
Japonia,a Chiny to zupełnie co innego xd.Tylko się już pogubiłem bo mówisz o akwarium,a potem o jakichś przepiórkach i mewkach.Przez chwile myślałem,że to są ryby ;p.Ale nie piszcie już o jakichś rybach i wgle tylko dyskutujcie na temat The Sims 3 - Zwierzaki =.=
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 135 (0 użytkownik(ów) i 135 gości) | |
|
|