![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kate:
- fajny kolor włosów i makijaż - twarz jest za wąska przez co usta wyglądają dziwnie - strój sportowy wcale nie wygląda jak strój sportowy Laura: - ma ładne włosy - znów dziwne usta Kim: - wygląda dziecinnie, to przez te usta (!) to wszystko. dziękować
#13 |
|
![]()
Siemciaa . ^^ . A więc to jest Kate (imię takie jak ta 1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, to tyle. Dobranoc xD |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ma ładne oczy i nos, tylko nie podobają mi się usta. Ma fajną piżamkę (skąąd? : D )
Zmień jej usta i może inną fryzurę, ładnie jej, ale ja chce ją zobaczyć w innej. : ) |
![]() |
#15 |
|
![]()
Na pewno podobają mi się jej włosy !
Ale nie podobają mi się usta !! Jakieś takie wąskie i przed to ma strasznie długą twarz .. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
nie wiem już skąd mam jej pidżamę, nie pamiętam takich rzeczy
![]() Dzięki za komentarze. Ja jakoś tak już mam, że usta wąskie robię ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
To może od początku
![]() Kate - włosy świetne, widzę, że makijaż pod kolor włosów.. Nawet ładnie to wygląda. Nie podobają mi się jej usta, są za bardzo wysunięte przez co wygląda trochę jak małpa (bez obrazy ![]() ![]() ![]() ![]() Ogółem 7,5/10 Laura - twarz bardzo ładna, tylko nos mi nie przypadł do gustu ![]() ![]() 9/10 Kim - ładna, tym razem nie podoba mi się dolna warga ust.. Strasznie taka jaką chuda jest ![]() ![]() ![]() ![]() Kate 2 - ładna, tylko albo usta ma za wysoko albo brodę za nisko O.o Jak bez makijażu to i tak mi się podoba. Denerwuje mnie odstający naszyjnik ![]() ![]() Podsumowując wszystkie mają tą swoją oryginalną urodę a im więcej ich robisz tym są lepsze ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Dawno mnie nie było
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Połówka : 23.04.2011 - 12:18 |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
+prezentacja ; o
+słonik +ładny fryz +okulary +małe usta przez co ten nosek nie wygląda tak źle +półnagie ciacho, a może całkiem nagie? (dobra nie czytać, bo mi się coś na mózg rzuca) -kolczyk (?) -coś co się dzieje z włosami -brwi -jakieś dziwnie ciuchy, albo tylko mi się wydaje Tak czy siak ogólnie wygląda dobrze, jak się przyjrzysz to widzisz te minusy ^^ |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Kate - faktycznie nie wygląda na nastolatkę; włosy ma ładne, kolorowe, ale w sumie nie grałabym nią, bo nie lubię takich udziwnień.
Laura - skojarzyła mi się z młodą Cher - te same usta i brwi oraz kształt twarzy ![]() Kim - za duże oczy, a za mały nosek i usta; jak już ktoś wspomniał - przesłodka na potęgę, Kate 2 - nie mam wobec tej simki żadnych odczuć, ani pozytywnych, ani negatywnych, jest po prostu zwykła simką. Meggy - najładniejsza Twoja simka, ale ten skin sprawia, że jest nieco sztuczna. Ładna prezentacja. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|