Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 19.03.2011, 12:30   #17
Narcyz
Guest

Domyślnie Odp: Simy by Połówka

To może od początku

Kate - włosy świetne, widzę, że makijaż pod kolor włosów.. Nawet ładnie to wygląda. Nie podobają mi się jej usta, są za bardzo wysunięte przez co wygląda trochę jak małpa (bez obrazy ), po drugie jakieś takie sztywne są. Oczy ma ładne a nos taki, noo, może być ostatecznie Pierwsze dwa stroje oraz strój sportowy bardzo ładne, pidżama w ogóle mi się nie podoba, strój kąpielowy może być (przymknęła oczy - nie lubię mieć robionych zdjęć? ) Na dwóch ostatnich zdjęciach ładnie się uśmiecha a na tym przed ostatnim to pożar jest?
Ogółem 7,5/10

Laura - twarz bardzo ładna, tylko nos mi nie przypadł do gustu Włosy bardzo mi się podobają. Wszystkie stroje fajne, tylko jakoś nie sportowy hah
9/10

Kim - ładna, tym razem nie podoba mi się dolna warga ust.. Strasznie taka jaką chuda jest Po za tym śliczne oczy, włosy i nos Ze stroi znów nie podoba mi się sportowy 10/10

Kate 2 - ładna, tylko albo usta ma za wysoko albo brodę za nisko O.o Jak bez makijażu to i tak mi się podoba. Denerwuje mnie odstający naszyjnik Śliczne stroje a zwłaszcza ten wizytowy Buty w sportowym oraz dolna część kostiumu kąpielowego mi nie pasują. 9,5/10

Podsumowując wszystkie mają tą swoją oryginalną urodę a im więcej ich robisz tym są lepsze Oby tak dalej

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania