|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
spróbuj na mapie taktycznej
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ukończyłam pierwszą ambicje, pojawiły mi się dwie nowe. Wybrałam jedną i od nowa trzeba wszystko zaczynać? Musiałam wybrać monarchę, misje też się powielają. Tak ma być?
Pytanie drugie: jak założyć rodzinę? w pierwszej ambicji król się ożenił, ale nie miałam dodanej do "rodziny" simki. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
u mnie też tak jest.żony/mężowie i dzieci chyba nie dodają się do rodziny.
co do pierwszego - tak ma być,u mnie jest to samo,więc grę już wywaliłam w piździec. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No to sobie pograłam aż dwa dni, nie mówiąc o straconych pieniądzach ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
no tak,simki przecież mogą zajść w ciążę,chodzą z brzuchem i nie mogą robić pewnych rzeczy.i dzieci też są,ale nie dorastają (zostają w wieku szkolnym) i przydają się tylko na posyłki.
jak zauważyłaś (albo nie) simowie się nie starzeją,więc przedłużanie królewskiego rodu nie ma sensu. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hej.
To mój pierwszy post i mam do was pytanko 1. Mam misję księdzem aby znaleźć heretyków, musze odkryć 4 z nich i za cholere nie mam pojęcia jak to zrobić, w tej misji akurat steruje także rycerzem i raz gdy coś robiłem nim włąśnie, ksiądz zaliczył mi jednego. Próbowałem już cudów nawet drugi kościół postawiłem bo myślałem, że może coś tam trzeba zrobić i nic. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez Buczek : 31.03.2011 - 14:49 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
witam
Mam spróbowac zapasow wody z miasta niech ktos mnie olsni gdzie i jak mam to zrobic bo mecze sie juz drugi dzien i nic pomocy |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
pobierz wodę ze studni na rynku,a następnie kliknij na nią w swoim wyposażeniu "napij się" czy coś takiego
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
może mi ktoś wyjaśnić gdzie znaleźć ostrze i rękojeść miecza zagłady i Tajemniczy Fragment Metalu ??
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|