![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Mam kolejne pytanie... Skad wziac "mitryl"?
A znalazlam juz! Jakby ktos tez szukal to jest na plazy ![]() Ostatnio edytowane przez Vell : 29.03.2011 - 15:28 |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Zainstalowałam grę, ale nie wiem, jak stworzyć sima. Klikam na salę tronową i później 'stwórz monarchę', jednak nic się nie uruchamia, jakby po prostu nie reagowało oO Może ktoś pomóc?
EDIT: Przeinstalowałam grę i już wszystko działa ;> Ostatnio edytowane przez pajujo : 29.03.2011 - 16:38 |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Moja medyczka musi wyszorować powierzchnię bo tak nakazał monarcha,który był na wizytacji,ale nie wiem jak to zrobić. Klikam na podłogę i nic się nie pojawia.
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
kliknij na medyczkę
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Król wziął ślub ze swoją lubą. Nie mam jej w królestwie. Nie mogę nią grać, tak jakby w ogóle jej nie było. Co zrobić? I drugie pytanie - jak wyruszyć na wakacje?
Ostatnio edytowane przez tsuuzoku : 29.03.2011 - 18:00 |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś miał już misje 'o, fortuna'? U mnie po zniknięciu festiwalu fortuny nie pojawiły się żadne nowe zadania. Powinnam czekać aż coś się pojawi czy to jakiś błąd?
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Wie ktoś w jaki sposób kapłan pietrański może tłumaczyć pismo (czy tam ksiege) petoryckie? Sugerowałam sie ikoną przy poleceniu i próbowałam z archiwum, ale tam nie ma takiej opcji.
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Chryz-dzięki.
tsuuzoku-idz do doków i łyń statkiem. Miał ktoś misje medykiem związaną z miłością wsród ludu? Jeden z simów któremu medyk pomaga-Gaweł,powiedział,że na plaży jest wiadomość w butelce,ale klikam wszedzie na plaży i nie mogę jej znależć. Pomoże ktoś? Edit:Już mam-trzeba zbierać pijawki lub łowić ryby i wyławia się butelkę Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 29.03.2011 - 19:13 |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|