![]() |
#181 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Jak będziesz przechodzić misje królem i uzbierasz punkty, za które wybudujesz np karczmę, to będziesz mogła grać inną postacią, pod warunkiem, że do misji będzie wymagana inna postać, niż król |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Guest
|
![]()
Jestem w misji "O stworze,mój stworze' (lekarz+szpieg),przeprowadziłam już tajny Eksperyment w lesie,stworzyłam owego 'stwora' i co dalej? Nie mam żadnego nowego zadania u postaci,tylko u Szpiega pojawił się dymek 'muszę pokręcić się w centralnej części miasta'...zdążyłam już nawet tymże Szpiegiem pobić Stwora i lekarzem go zoperować i dalej nic! Wskaźnik oceny misji jest już wypełniony maksymalnie...co mam zrobić?
|
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
Jest opcja rzuć zaklęcie. Jednak jedyne zaklęcia jakie są tam wymienione to Telepatia, Rozbłysk, Uzdrowienie oraz Magiczna Strzała. Z czego żadna nie przynosi pożądanego efektu...
Ostatnio edytowane przez Loku : 02.04.2011 - 15:23 |
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
Witam mam problem ! mam misje w której muszę ubrać się w strój ducha ? tylko gdzie go znaleść ? proszę o pomoc !
|
![]() |
![]() |
#185 | |
|
![]() Cytat:
Jeśli to misja, gdzie należy przekonać dziecko do szkoły, to strój ducha, w moim przypadku przyniosła mi służąca, jak moja królowa ją o to poprosiła. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Guest
|
![]()
Mam problem z misją "wesele". Otóż jestem w sali przyjęć razem z narzeczoną i świadkiem, nad głową narzeczonej pojawia się chmurka "weź ślub z narzeczoną", ale za nic nie da się tego ślubu wziąć! Po prostu po rozwinięciu opcji kontaktowych nie ma możliwości "weź ślub". Czy ktoś wie jak wybrnąć z tej sytuacji?
|
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
|
![]()
Gdzie mogę znaleźć kamień many ? Gram kapłanką , ma zrobić boski katalizator a brakuje mi tylko tego składnika . Pomocy !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Kamien many jest do zebrania kolo katedy Jakubińskiej. Jak patrzysz na drzwi katedry to po lewej stronie budynku. Oczywiscie trzeba to zloze odkryc. Mozna tez dostac go 'pod poduszke' w losowym zdarzeniu. Innych pomyslow nie mam ;\ Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez Wojt4ssss : 02.04.2011 - 17:02 |
|
![]() |
![]() |
#190 |
Guest
|
![]()
na liście nie pojawiają mi się nazwy simow, ktorym powinnam go podać mimo, że mam z nimi dobre relacje
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|