![]() |
#221 |
Guest
|
![]()
W kuźni, w tym samym miejscu co wykuwa się przedmioty. Poza tymi zwykłymi mieczami i innymi takimi jest opcja "wykonaj test" czy jakiś tak.
|
![]() |
|
![]() |
#222 |
Guest
|
![]()
mam problem z misja "śmierc awatar"
mam znaleść jakies ubranie jakuba dla kandydata i nie wiem gdzie szukac pisze tam ze mam szukac w starym sklepie szukałam i we wsi i u siebie w miescie i nie widze nigdzie pomocy!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
właśnie już wybrałam miejsce plaża i stoie obok narzeczonej. w interakcji romantycznej nie ma polecenia "weż ślub" co dalej robić? zadania wykonałam. prosze o pomoc
|
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Reputacja: 10
|
![]()
Grając Ambicję Nowe Początki zbudowałam już 14 budynków i powinny się odblokować kolejne Ambicje: Imperialna Dominacja i Tylko dla zuchwałych, ale tak się nie stało. Nawet założyłam przymierze z każdym dostępnym sąsiadem i w każdym budynku mam bohatera. Co źle zrobiłam? Czemu nie odblokowały mi się te Ambicje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]()
Musze zmyc grubianstwo wiesniakow w miednicy. Cały czas sie kompie w miednicy i nic.
Prosze o szybka i dokladna odpowiedz Ostatnio edytowane przez Cyrylos : 03.04.2011 - 20:12 |
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]()
Proszę o pomoc. Mam misje kapłanem Jakubińskim i nie mam zielonego pojęcia co mam zrobić... Misja to:
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Guest
|
![]()
Idź do miejskiego Kramu dobrze poszukaj w dostępnych towarach.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|