![]() |
#381 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bez przesady ja chce tylko, aby były takie interakcje jak z świnką morską w 2.
|
![]() |
#382 |
|
![]()
serio
![]() jezeli ten trailer wyciekl do sieci nieoczekiwanie, to i tak jestem zawiedziona. tak jak piszecie, niby byl ten pierwszy szal na ten dodatek, ale jak dla mnie zupelnie nie na korzysc EA.
![]() |
#383 |
|
![]()
Oj ja uważam że ten "wyciek" to genialna promocja ze strony EA - dzięki temu wszyscy się nakręcą i potem kupią. Najlepsza reklama to taka, aby kilka osób tylko zobaczyło i "nielegalnie" innym podesłało
![]()
![]() |
#384 |
|
![]()
Może i racja. Mi tam wszystko jedno, czy trailer wyciekł, czy to było celowe zagranie. Zwierzaki i tak bym kupiła, niezależnie od tego, kiedy zobaczyłabym taki trailer. Mi zależy na psach i koniach, koty mnie nie kręcą. Ale gdyby nie było w grze drobnych zwierzaków, jak gryzonie czy ptaki, to byłabym zawiedziona. W jedynce i dwójce, nie wszyscy moi ludzie mieli psa czy kota, ale wszyscy mieli przynajmniej jedno drobne zwierzątko, jak chomik, czy papuga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Guest
|
![]()
Psy -.- Najbrzydsze zwierze świata O.o Koty rządzą ;D! Ogółem to ptaki doszły w pż bo gołąbki widać;D
|
![]() |
![]() |
#386 |
|
![]()
Ale nie ma żadnej interakcji z gołębiami. Nie dopatrzyłam się też żadnego rozsiewacza gołębi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Guest
|
![]()
a ja tak ;D
|
![]() |
![]() |
#388 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
|
![]()
W sumie ten wyciek mógł nic nie dać. Ludzie albo się napalą, albo się znudzą ciągłym zbyt przedwczesnym rozmarzaniem i gadaniem o nim.
Tofik mów za siebie. Nie powinieneś za wszystkich się wypowiadać. Ja uwielbiam psy, a szczególnie tego Boo, o którym głośno ostatnio :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
|
![]()
Też wolę koty (w obronie Tofika, który to użytkownik, notabene, ma nick jak piesek mojego byłego) zdecydowanie, ale prosze kazdego użytkownika aby trzymał kciuki, kopyta, płetwy i inne pazurki aby były króliki - ale nie takie w akwarium. Takie co biegają po mieszkaniu, dają się brać na ręce, można go głaskać i uczyć korzystać z kuwetki
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 47 (0 użytkownik(ów) i 47 gości) | |
|
|