![]() |
#231 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#232 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Reputacja: 14
|
![]()
Czy wiecie jak uwalniac zlodziejaszkow z dyb jako szpieg? Bo ciągle straznik siedzi w tej swojej chatce i mnie zakuwa do dyb
![]() A w misji o polowaniu na dzika to jak dac jednemu z obozowiczów trochę miodu? Bo mam w wyposazeniu dzban z miodem pitnym i sie nie da, tak samo sie nie dało, gdy miałam sam miód w wyposażeniu...
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 04.04.2011 - 07:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
![]()
hej czy ktos wie jak zrobic misje z heretykami?
|
![]() |
![]() |
#235 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej...nie chcę mi się szukać po całym temacie, ale zastanawiam się nad kupnem owego dodatku i zastanawiam się czy gramy parę dni...nie inaczej...czy te historie są tak jak TH3 czyli nieskończone czy zrobimy coś i koniec grania?
![]() |
#236 |
Guest
|
![]()
Mam wytworzyć i dostarczyć Jad Żygulczy, ale nie wiem gdzie go wytworzyć i gdzie dostarczyć. Pomożecie?
|
![]() |
![]() |
#237 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ponawiam pytanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]()
Dobra, wiem, gdzie wyrobić jad żygulczy - w wieży u czarodzieja, muszę zdobyć: 2 nasiona, 1 pański listek i 3 wilcze jagody. W Kramie są tylko 2 wilcze jagody, więc co mam zrobić? Mogę to wynaleźć?
|
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]()
wilcze jagody chyba można znaleźć.przeszukaj krzaczki w królestwie.
|
![]() |
![]() |
#240 |
Guest
|
![]()
Poszukam, ale najgorzej, że mam na to już tylko 4 godziny..
EDIT: 3. Chyba sobie odpuszczę ![]() EDIT 2: 2. Po zadaniu.. EDIT 3: Wynalazłam tą wilczą jagodę, ale już było za późno. Ostatnio edytowane przez eklera123 : 04.04.2011 - 09:26 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|