![]() |
#272 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Guest
|
![]()
Jestem na misji "Chcemy ksiąg, nie wojny" i mam przetłumaczyć jako ksiądz pismo jakieś książki. Nie wiem jak to zrobić. Jak klikam na to, gdzie piszesz z wszechwiedzącym to jest tylko ta opcja i badaj wszechwiedzącego. Wiecie co zrobić?
|
![]() |
![]() |
#274 |
Reputacja: 14
|
![]()
W misji o polowaniu na dzikie szynszyle, to jak 'przygotowac test miecza mitrylowego/adamantowego'?
![]() |
#275 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ponawiam pytanie...
Czy da się przejść The Sims Średniowiecze, czy mogę tworzyć pokolenia?
![]() |
#276 |
Guest
|
![]()
po przejściu ambicji jest misja - czas wolny.wybierasz sobie postać (dostępną z tych,które wykupiłaś),i możesz nią grać bez żadnych obowiązków (poza dziennymi).
nie warto się bawić w pokolenia,bo dzieci zatrzymują się na wieku szkolnym i nie dorastają,zaś simowie się nie starzeją. |
![]() |
![]() |
#277 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chryzantem Złocisty dzięki
![]() ![]()
![]() |
#278 |
Guest
|
![]()
są wszystkie rozrywki,poza tym,że nie pojawiają ci się te misje do zrobienia,te obok portretu twojego sima.
możesz chodzić do miasta,jeść,spać,wyzywać na pojedynek,robić mikstury czy zbroje,rozmnażać się i romansować,itd. nie ma jazdy konno,bitew wojskowych,potwora ze studni możesz karmić mięsem i to wszystko. |
![]() |
![]() |
#279 |
Guest
|
![]()
hej można zacząć misję od początku?
|
![]() |
![]() |
#280 |
Guest
|
![]()
można.wróć do menu głównego,kliknij "misje" i na dole książki z aktualną misją jest przycisk "porzuć misję"
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|